RADIOSITE Fórum

• Sport

#121046  Szerző: Csongii

@asimov: Épp egyik ismerősömnek írtam, hogy a foci stadionok árából lehetne mást csinálni. Én mondjuk kézilabda csarnokokat építenék belőle. Annak több értelme lenne, ha tudnánk hol, nagy nemzetközi versenyeket rendezni, mert úgy tudom jelenleg a Veszprémnek van egyedül olyan csarnoka, esetleg talán a Fradistáknak, ami alkalmas Nemzetközi meccs lebonyolítására. :mellow:
Mi kis város vagyunk, de itt 400-an járnak ki 1-1 kézilabda meccsre, míg focira 100-an. Tény, hogy a kéziseink az NBI/B-ben vitézkednek, míg a focistáink a Megye I-ben. :D
 #121045  Szerző: asimov

Ha eddig nem volt, most majd nagyon ki lesz osztva a magyar foci, és még csak megkérdőjelezni sem lehet a kritikákat:
http://sport365.hu/magyar-foci,magyar-v ... tben,61062

Úgyfest, a középályások felkészítése elmaradt:
"Kedden volt egy hír az MTI-ben, hogy az aznap délelőtti edzésen "külön dolgoztak a védők és a csatárok. Előbbiek a támadások hatástanítását gyakorolták, míg utóbbiak az akciók befejezését vették át". A hírből úgy tűnhetett, a középpályások, szélsők nem is készültek a meccsre. És most a meccsből is úgy tűnik."
 #121044  Szerző: asimov

Tavasszal még bizakodó voltam, de az időközben nemzetközi porondon csúfosan elhullott klubcsapatainkat látva, meg sem néztem ezt a meccset és a következő 5-6 évben nem fogom a tv-m képernyőjét bemocskolni magyar focival.
Vizilabda, kézilabda, evezős sportok "4ever" !

A kormányunkról is megvan a vélemenyem, sportámogatási ügyben: a tervezett stadionok árából lehetne, pld. ingyen étkeztetni iskolákban, lerobbant kórházakat felújatni vagy -jó példát mutatva- az állam, beszállítók felé fennálló tartozásait rendezni, és így tovább, de nem, mert cirkusz kell a népnek, és az boldog lesz, ha közben éhen hal is.

Nickman írta:Hát, mocskosan megvertek minket.
Románia - Magyarország 3:0 :(
 #121043  Szerző: Attis

http://www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-k ... nnyal.html
Érthetetlen, vicces... A nehézségek ellenére is messze a legeredményesebb sportágunk. Londonban és most Duisburgban is magért beszélő eredményeket produkáltak. Storcz Botond for president!
 #121042  Szerző: Attis

Csongii írta:Attis, én ezért nem nézek már focit.
Megtértem a kézilabdára, az legalább érdekes és európai szinten is vagyunk valakik. :csukottszem:
Nekem is szívem csücske a kézilabda. Akár női, akár férfi ágon nézzük: nem biztos, hogy mi vagyunk a legjobbak, de, hogy a játékosok a lelküket kilehelik a sikerért, az tuti! Respect!! :yeah:
 #121040  Szerző: Csongii

Attis, én ezért nem nézek már focit.
Megtértem a kézilabdára, az legalább érdekes és európai szinten is vagyunk valakik. :csukottszem:
 #121038  Szerző: Attis

Nickman írta:Hát, mocskosan megvertek minket.
Finoman fogalmaztál.
Az utóbbi 20 év leggyengébb román válogatottja több ziccert is elszórakozva verte meg a válogatottunkat.
Még nem olvastam semmilyen nyilatkozatot a játékosok, edzők, vezetők részéről, de nem is vagyok rá kíváncsi. Ez a teljesítmény egy nagy 0 volt. És miért erre a sportágra költenek el ott felsőbb szinteken sok-sok-sok milliárdot?
Mondjuk már ki: a foci nálunk nemhogy fejlődne, évről-évre csak messzebb kerülünk a középmezőnytől is! Lásd a klubcsapataink európai szereplése. Vicc. :lol:
 #121037  Szerző: LuciFerko

Kép
 #121033  Szerző: Nickman

Hát, mocskosan megvertek minket.
 #121030  Szerző: asimov

2-vel mennek a románok, a mieink állítólag pocsékul "játszanak"... ez meg egy képernyőfotó arról a bizonyos zászlóról:
Kép
Nickman írta:Magyarország - Románia vb-selejtező most az M1-en.

Meccs kezdete előtt pár perccel mutatták a csapatösszeállítást és persze, hogy a szlovák zászló szerepelt a magyar helyett. :gülü2:

szerk.: http://444.hu/2013/09/06/balheznak-roma ... -magyarok/
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 45