Remélem valami egyedi technikai hiba, amit jóóó sokáig nem vesznek észre.

Szabi írta:Sajnos megy a Globe, Pulse és Kids minicsomag, pedig nem is vagyunk rá előfizetve. Remélem nem szándékoznak kiszámlázni... (és remélem a többi csomag is kinyílikNem hiszem, hogy kiszámlázzák, úgy látszik elfelejtették lekapcsolni. Tavaly az egyik ismerősünk a upc direct-nél járt így, októberben kért a meglévő egy beltérije mellé két társkészüléket. A társkészülékekre pedig a bekötéskor rossz csomagot aktiváltak és októbertől karácsonyig ment rajtuk az HBO Max Pak is)
jeek írta:Igen, ez valószínűleg a PR akciója. Ha az HBO-é lenne, akkor szerintem mindenhol nyitva lenne és állandóan menne az ajánlókban a "ha tetszik Neked az HBO..." és a "kedvezményes ajánlatunkért hívd a 0640426426-os telefonszámot".mlaszlo írta:Jaaa értem
Nem, arra gondoltam, hogy a T-Sat-nál az új előfizetőknek az első héten az összes minicsomag nyitva van bemutató jelleggel. De ezek szerint az HBO ez alól kivétel. A Direct-nél is van ilyen, de ők az HBO-kat is kinyitják az első egy-két héten.Csak azért csodálkoztam, mert nálunk egész héten megy az HBO MaxPak és állítólag valami kódolatlan hét miatt, de akkor ezekszerint ez csak a PR akciója.
mlaszlo írta:Jaaa értem
Nem, arra gondoltam, hogy a T-Sat-nál az új előfizetőknek az első héten az összes minicsomag nyitva van bemutató jelleggel. De ezek szerint az HBO ez alól kivétel. A Direct-nél is van ilyen, de ők az HBO-kat is kinyitják az első egy-két héten.
jeek írta:Nem, arra gondoltam, hogy a T-Sat-nál az új előfizetőknek az első héten az összes minicsomag nyitva van bemutató jelleggel. De ezek szerint az HBO ez alól kivétel. A Direct-nél is van ilyen, de ők az HBO-kat is kinyitják az első egy-két héten.mlaszlo írta: Az HBO csatornák is jó minőségűek vagy azok nincsenek nyitva a bemutató hét alatt?Mi ez a bemutató hét amúgy? Ezt az HBO csinálja, meg hol van/volt ez meghirdetve??
jeek írta:T-Home Sat TV - Minden megrendelésénél 1 hétig minden csati nyitva van, kivéve az HBO-kat.mlaszlo írta: Az HBO csatornák is jó minőségűek vagy azok nincsenek nyitva a bemutató hét alatt?Mi ez a bemutató hét amúgy? Ezt az HBO csinálja, meg hol van/volt ez meghirdetve??
Szabi írta:Azok sajna nincsenek nyitva.Értem, köszönjük az infókat.