RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#122418  Szerző: noartist

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:novembertől le szeretnénk mondani a kábeltTV-t,lévén nem nézzük,elég a 7 csatorna.
Mindenhol lenne egy DVB-T vevő,illetve 2 tévé már fel is van szerelve vele alapból.
Összesen 4 van.A kérdés az,hogy egy tetőantenna szétosztható jelveszteség nélkül 4 beltéri felé?
 #121636  Szerző: DRoland

Ma hallottam a Radio Focusban, hogy Nógrád megye kap 2 új DVB-T átjátszót. Az egyik Nagylócon lesz a másik pedig Patakon, jelenleg is mennek analóg átjátszók ott.
 #121380  Szerző: markfelt

hozzáteszem, este kimaradt 1-2 órára az összes viacom csatorna, mindenhol
 #121378  Szerző: joe

noartist írta:Poén vol 2.0:a Vidékhálón 8:00-nál megállt a kép.ennyit a szolgáltatókról..(csak a MindigTV csatornáknál van ez)
A kábelhálózatok részére a TV2 és az RTL Klub egyetlen hivatalos elosztója a MindigTV, így ne csodálkozz, hogy 8 órakor megállt a kép. MTVA csatornák műholdon is elérhetőek, így elméletileg tartalékolhatóak, de nem sok társaság vállalja be a dupla költséget, inkább adókarbantartáskor a több órás kiesés... Joe
 #121371  Szerző: noartist

Poén vol 2.0:a Vidékhálón 8:00-nál megállt a kép.ennyit a szolgáltatókról..(csak a MindigTV csatornáknál van ez)
 #121370  Szerző: noartist

A megszokás...lévén este 6-ig nincs MindigTV (poén,hogy ennyi idő kell egy frekvenciacseréhez),már majdnem elindítottam az analóg hangolást.Fura,hogy nincs már "B-terv",konkrétan a Kedves Előfizető ne nézzen tévét fél napig,mert mi dolgozgatunk..
 #121070  Szerző: asimov

Az áthangolás mellett a hangon is állíthattak Kab-hegyen, mert azelőtt több csatornán kézzel, külön kellett a magyar hangot kivalasztani a vendégházunk beltérijén (a tipust fejből nem tudom) most meg csatornaváltás után, mindjárt van magyar hang is minden (FTA) csatornán.
 #120991  Szerző: asimov

Most hallottam: az egyik helyi KTV szolgáltatónak nem sikerült a digitális áthangolást lekövetnie.. :D
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 203