RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#123337  Szerző: djlacee

Hát aztán ez legkevésbé a DIGI hibája
 #123006  Szerző: Attis

Nickman írta:Miért jelent meg az egyik műholdas DIGI-t használó ismerősömnél egy CARD2 nevű csatorna, ahol tájékoztatják a UPC nézőit, hogy hogyan foghatják be az RTL II, Sorozat+, Muzsika TV stb . csatornákat?
Milyen beltérivel és hányas csatornán?
Amúgy meg a Prizma TV frekvenciát váltott, és mivel a csatornát a UPC-től veszik át, ezért látható a szöveg. Gyári beállítások visszaállításával automatikusan már az új frekit keresi le, és eltűnik ez.
 #122990  Szerző: Nickman

Miért jelent meg az egyik műholdas DIGI-t használó ismerősömnél egy CARD2 nevű csatorna, ahol tájékoztatják a UPC nézőit, hogy hogyan foghatják be az RTL II, Sorozat+, Muzsika TV stb . csatornákat?
 #122970  Szerző: bd95

Gyurii írta:
bd95 írta:Digi Mini csomagban ma egyszer csak itt a SuperTV2. Ez így hogy? :gülü:
Csak a csatorna van ott, de nézni nem tudod igaz? Nálunk most mióta bekerült a Comedy, 2 Super TV2 van igaz csak egyik nézhető másik "kódolt vagy nincs jel".
De tudom. Ellenben az RTL klub az, ami folyamat kódolva van. (Jó, mondjuk nálunk már kb 1 éve megy az RTL 4:3-ra nyújtott 16:9-ben. És természetesen az én készülékemben van a hiba. Mind a kettőben.)
 #122962  Szerző: Gyurii

bd95 írta:Digi Mini csomagban ma egyszer csak itt a SuperTV2. Ez így hogy? :gülü:
Csak a csatorna van ott, de nézni nem tudod igaz? Nálunk most mióta bekerült a Comedy, 2 Super TV2 van igaz csak egyik nézhető másik "kódolt vagy nincs jel".
 #122920  Szerző: bd95

Digi Mini csomagban ma egyszer csak itt a SuperTV2. Ez így hogy? :gülü:
 #121434  Szerző: LuciFerko

AXN nekem alapból nézhetetlen a sok reklám miatt, szóval nem nagy veszteség.
 #121433  Szerző: markfelt

szerintem az egész régióban szakítanak a sonyval. ha nem, az mázli, akkor van esély arra, hogy a román verzió megmaradjon.
 #121432  Szerző: Attis

Most jut eszembe... Én most is látom a román AXN-t műholdon (hivatalos csatornalistában is megtalálható). Onnan is száműzik? Vagy csak egyszerűen nem lesz elérhető a magyar nézők számára?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 88