RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#122357  Szerző: noartist

HD felirattal megy a 4:3-as műsor.Kemény.
---
Az M3 szerintem egy nagyon jó kezdeményezés.Ha feldobnák az ingyenes 7 csatorna mellé,még sikeres is lehet.
Mondjuk el lehetne felejteni az MTVA Infócsatornát,és bedobni a helyére.(Lévén ennek felesleges a HD..)
Az MTVA infócsatorna egy teljesen felesleges dolog.
Alapból olyan sz*r a felbontása,hogy messziről is lehetetlen elolvasni,nemhogy közelebbről...
 #121832  Szerző: Wolfman

Hivatalos oldal, vagy sem, ez gyanús:
Felhasználó: Ugye MindigTV platformon elérhető lesz? Nagyon-nagyon örülnék neki...
M3: Ha minden jól megy tovább, akkor Mindig TV Extra családi csomagban több, mint valószínű.
 #121734  Szerző: markfelt

mimi írta:
bd95 írta:Nyugi, szerintem nem hivatalos oldal. A logót mondjuk nem értem, már van egy világoskék.
sajnos az, egyrészt a bemutatásra kerülő tartalmakról írnak, amiket külsős nem talál ki magától, másrészt MTVA alkalmazott is hivatkozik rá.
mondjuk most bunkó voltam, mert nem akarom ledegradálni a lelkes munkatársak erőfeszítéseit, az viszont baj, ha nincs profi munkatárs a kommunikációra, meg grafikus, akit meg lehet kérni, hogy csináljon meg egy ilyen borítóképet.
ledegradálni?
 #121725  Szerző: bd95

mimi írta:
bd95 írta:Nyugi, szerintem nem hivatalos oldal. A logót mondjuk nem értem, már van egy világoskék.
sajnos az, egyrészt a bemutatásra kerülő tartalmakról írnak, amiket külsős nem talál ki magától, másrészt MTVA alkalmazott is hivatkozik rá.
mondjuk most bunkó voltam, mert nem akarom ledegradálni a lelkes munkatársak erőfeszítéseit, az viszont baj, ha nincs profi munkatárs a kommunikációra, meg grafikus, akit meg lehet kérni, hogy csináljon meg egy ilyen borítóképet.
Hát nem tudom, ez a "nagyon szeretnénk ott lenni a szolgáltatóknál, de semmi sem biztos" hozzászólás ez túl... amatőr(?). Nem ezt a töketlenkedést szoktam meg, ez annyira gagyi, még az MTVA-hoz képest is.
Ennek fényében ha tényleg ez a hivatalos oldal, akkor viszont aztakur. :gülü2:

És egyébként az a meglepő, hogy ilyen rohadt sokan lelkesednek, és várják. 1 hét alatt 1000+ lájk egy olyan oldalon, amit meg se tudtam találni. Csak úgy, hogy linkeltél ide. Folyamatosan írják, hogy milyen jó, nagyszerű ötlet, meg bárcsak dec. 15 lenne már, stb. Érdekes. A végén még bejön.
 #121719  Szerző: mimi

#121686  Szerző: egon2

A Duna Tv-n a Duna Worldön is állandó ismétlés megy!Bár az M3 lehet jobb lesz ismétlések terén.Azért az MTVA-nak nagy archívuma van,az elmult 60 évből van mit válogatni.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 237