RADIOSITE Fórum

• Informatika

#122195  Szerző: noartist

Röpke kérdés:a proci húzása mennyire kockázatos?Pl. 1GHz-eset 1,2-re.
Úgy hallottam,ha valami nem tetszik a telefonnak,még időben leállítja magát.
az a 200MHz meg nem olyan sok. :)
(Huawei Ascend G300,Android 4.2.2,Cyanogenmod,Antutu CPU masterrel húzom)
 #122181  Szerző: asimov

A memóriabővités ősidők óta a leginkább kifizetődő teljesítménynövelési módszer, ezért számomra rejtély, ezen miért spórolnak a gyártók...
noartist írta:Kissé szokatlan hardverrel megáldott tablet járt a hétvégén nálam: Huawei Mediapad 7 Lite.
A szokatlan benne az 1GHz proci-1GB RAM kombó.
Mégpedig azért,mert ilyen proci mellé a kutya sem tett soha ennyi ramot,max a felét.
Egy mag ide vagy oda,lazán lealázta gyorsaságban a Vodafone Smart Tabot,pedig az már 2 magos procival duruzsol. :roll: Igaz,utóbbin csak 3.2 honeycomb van.
Szóval eléggé kétoldalú ez a hardveres dolog...ha egy gyártó jól optimalizálja a hardvert a szoftverhez,akkor best buy a cucc. :)
A Huawei pedig kifejezetten ért ehhez,ezért szeretem őket. :yes:
 #122176  Szerző: noartist

Kissé szokatlan hardverrel megáldott tablet járt a hétvégén nálam: Huawei Mediapad 7 Lite.
A szokatlan benne az 1GHz proci-1GB RAM kombó.
Mégpedig azért,mert ilyen proci mellé a kutya sem tett soha ennyi ramot,max a felét.
Egy mag ide vagy oda,lazán lealázta gyorsaságban a Vodafone Smart Tabot,pedig az már 2 magos procival duruzsol. :roll: Igaz,utóbbin csak 3.2 honeycomb van.
Szóval eléggé kétoldalú ez a hardveres dolog...ha egy gyártó jól optimalizálja a hardvert a szoftverhez,akkor best buy a cucc. :)
A Huawei pedig kifejezetten ért ehhez,ezért szeretem őket. :yes:
 #122130  Szerző: asimov

Én azért sikeresen lerendeztem a lerendeznivalókat, de tényleg nagyon kínkeserves volt. :)
frekivadasz írta:Alig döcög? Vissza se pong.
 #122129  Szerző: frekivadasz

Alig döcög? Vissza se pong.
 #122128  Szerző: asimov

Észrevenni ám, hogy számlafizetési időszak van.. a http://www.tavszamla.hu alig döcög :)
 #122097  Szerző: mimi

jeek írta:Elvileg van egy olyan szabályozás, ha jól tudom, hogy a településneveknek fent van tartva domain név.

Az miért van, hogy a Szabolcs Szatmár Bereg megyei Kék község honlapja (http://www.kek.hu) egy Komáromi és Komáromi Bt. tulajdonában van, míg a település valódi honlapja a http://www.kekkozseg.hu címen érhető el?
mert 1997 júniusa előtt bárki igényelhette
 #122093  Szerző: tomee87

Elvileg van egy olyan szabályozás, ha jól tudom, hogy a településneveknek fent van tartva domain név.

Az miért van, hogy a Szabolcs Szatmár Bereg megyei Kék község honlapja (www.kek.hu) egy Komáromi és Komáromi Bt. tulajdonában van, míg a település valódi honlapja a www.kekkozseg.hu címen érhető el?
 #122004  Szerző: asimov

Ha, teszem azt, tucatnyi eszközöd (asztali, laptop, tábla(k), okosfon(ok), tv-k, stb) van otthon vagy cégnél hálóban, akkor máris egyszerűbb, kezelhetőbb központilag intézni ezt, mert 1 eszközt kell frissiteni, karbantartani és az user sem fér hozzá a szűrőhöz... ami cégnél szempont. :)
szemilan írta: Nekem nem kell az tuti. Megoldom szoftveresen. (Internet security képes blokkolni ezeket, nekem nincs is reklám a youtuben, de még az RTL Most se fáraszt a reklámokkal :D)
 #122000  Szerző: asimov

Akkor merevlemez át másik gépbe (és ott vírusírtani) vagy reinstall...
bertokattila írta:
asimov írta:Bármennyire is vírusgyanús a jelenség... lassan tényleg valami SW hibára lyukadunk ki.
(Időközben ennek járok utána neten, mivel Win' 7 nekem nagyrészt ismeretlen pálya.)
frekivadasz írta:A vírusmentesítéshez még egy ötlet: A kasperskyvel lehet készíteni egy ilyen 'egyszer használatos' rescue lemezt, tulajdonképpen egy linux bootol be, és végignyalja a komplett merevlemezt, a vírusnak pedig esélye sincs elindulni, vagy bármit is tenni.

Közben az is megfordult a fejemben, hogy ez nem is biztos, hogy vírus, lehet csak valami win bug.
Utánanéztem az interneten, és ez egy nachi féreg. Beépül a windows fájlai közé, így nem találja a vírusírtó.
A helye, és a fájl neve is megvan: dllhost.dll
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 330