RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#122591  Szerző: kukac

Sakál írta:
Zorro90 írta: Ő volt a hálózatos Rádió 1 énekhangja. A pécsin az óraindító szignált ma is ő vernyogja, az elején még mekeg is ("e-ee-eggy") :D
Nem értem, mi bajotok van ezzel a szignállal, szerintem rohadt jól meg van csinálva.
ízlésről nem vitatkozom (most azt hagyjuk, hogyan kellene kinéznie egy power intronak, azért mert rádiótechnikailag a balkánon élünk, még nem vagyunk teljesen elszeparált idióták), de hogy valamit addig tekerünk amíg kurva idegesítő, velőig hatoló visítás nem lesz és ezt még adásba is engedjük, na ez már művészet!.. igazi mai... de nem nekem szól, azért harmónia is van még a világon, vagy mi...
van egyfajta sztenderd, ami szerint az európai fül egy énekhangot kellemesnek, harmonikusnak ítél meg. ebbe nem tartozik bele a fejhangú vertyogás, az arab müezzin éneke, a szándékos és szélsőséges állathang-utánzás és egyéb hallásipari melléktermékek (pl. k. tibi, z. krisztián és társai). szubjektíve egyébként az elkövető hölgyet a hangja alapján nem sorolom az énekesnő kategóriába (lásd. pl: én is szoktam énekelgetni az autóban magamban, de nem tartom magam énekesnek, és nem tenném ezt adásba, mert van egy minimális önkritikám).
 #122590  Szerző: Sakál

Zorro90 írta: Ő volt a hálózatos Rádió 1 énekhangja. A pécsin az óraindító szignált ma is ő vernyogja, az elején még mekeg is ("e-ee-eggy") :D
Nem értem, mi bajotok van ezzel a szignállal, szerintem rohadt jól meg van csinálva.
 #122569  Szerző: kukac

Zorro90 írta:
kukac írta:naughty boy - lalala: az elején rávernyogtattak egy női vokált, amitől felállt az összes szőr rajtam. tíz kiló autotune, gondolom hogy [strike]elfedje a szart[/strike] ne legyen fals - de az lett. ilyen döbbenetesen sz*r, disszonáns dolgot még nem hallottam.
http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8

Mármint a 0:12-től 0:28-ig terjedő részre keverték rá azt a borzalmat? Csak mert most az előbb is szólt ez a szám, de akkor csak előtte volt a "Rádió 1 - Az Ön munkahelyi rádiója" szignál, majd a dal onnan indult, ahol a kisfiú kezdi a lá-lá-lát.
ja, az elejére rávernyákoltatták, egy élmény volt. mi a frász lehet az a munkahelyi rádió? az más mint az otthoni? szerintük otthon mást hallgat a hallgatóságuk? az elég nagy baj :)
 #122568  Szerző: Zorro90

kukac írta:naughty boy - lalala: az elején rávernyogtattak egy női vokált, amitől felállt az összes szőr rajtam. tíz kiló autotune, gondolom hogy [strike]elfedje a szart[/strike] ne legyen fals - de az lett. ilyen döbbenetesen sz*r, disszonáns dolgot még nem hallottam.
http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8

Mármint a 0:12-től 0:28-ig terjedő részre keverték rá azt a borzalmat? Csak mert most az előbb is szólt ez a szám, de akkor csak előtte volt a "Rádió 1 - Az Ön munkahelyi rádiója" szignál, majd a dal onnan indult, ahol a kisfiú kezdi a lá-lá-lát.
 #122558  Szerző: kukac

Zorro90 írta:
kukac írta:
Zorro90 írta:Széles Iza lehetett? :D
hát ha úgy hívják a "művésznőt", akkor gondolom igen.
Ő volt a hálózatos Rádió 1 énekhangja. A pécsin az óraindító szignált ma is ő vernyogja, az elején még mekeg is ("e-ee-eggy") :D
faluhelyen egészséges lelkületű férfiember úgy tarkón b*ssza ezért a fehérnépet, hogy az egy életre elfelejti a hangmodulációs problémáját :D
erről beugrott egy southpark-epizód, amikor cartman-ék visszacsempésznek egy kecskét Afganisztánba egy katonai repülőgépen és a kontingens a kecskét a hangja alapján a sötétben Stevie Nick-nek, a Fleetwood Mac énekesnőjének nézi (aki ismeri, az tudja hogy mi a poén ebben) :)
 #122556  Szerző: Zorro90

kukac írta:
Zorro90 írta:Széles Iza lehetett? :D
hát ha úgy hívják a "művésznőt", akkor gondolom igen.
Ő volt a hálózatos Rádió 1 énekhangja. A pécsin az óraindító szignált ma is ő vernyogja, az elején még mekeg is ("e-ee-eggy") :D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 482