RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#123609  Szerző: Sakál

Dawe1797 írta:Nincs véletlenül valakinek tavaly tavaszi vagy nyári felvétele a Music FM műsorából?
Csak azért, mert jó lenne összehasonlítani, hogy akkor jobb volt-e zenei szerkesztésben vagy sem. Én úgy emlékszem, sokkal változatosabb volt, mint most. Nekem sokkal jobban tetszett akkor.
Szerintem most zenei stílus szempontjából nagyjából olyan, mint a 1999 és 2004 közötti Roxy volt. Annyi különbséggel, hogy itt jóval több magyar alkotást tolnak az ismert okok miatt, de magán a zenei arculaton végülis ez nem változtat. Nekem tetszik így. Az indulástól pár hónappal ezelőttig pedig inkább a Rádió1-re hajazott, kevesebb dance, house ment.
 #123604  Szerző: adam1400

vajon kik lesznek az új DJ-k hétfőtől?
 #123444  Szerző: Dawe1797

Nincs véletlenül valakinek tavaly tavaszi vagy nyári felvétele a Music FM műsorából?
Csak azért, mert jó lenne összehasonlítani, hogy akkor jobb volt-e zenei szerkesztésben vagy sem. Én úgy emlékszem, sokkal változatosabb volt, mint most. Nekem sokkal jobban tetszett akkor.
 #123331  Szerző: Zorro90

noartist írta:Cooky mintha lassan elfelejtene magyarul... ^^
Nemrégiben egyszer műszakváltáskor Kátai Artúrral (aki akkor a szabadságon lévő Roadshow-s srácokat helyettesítette) arról beszélgettek, hogy Cooky eléggé leharcoltan nézett ki, Artúr viszont épp ellenkezőleg. Mondta is neki Cooky, hogy: úgy néz ki, "mint egy ma szült kisbaba". :D
noartist írta:Amúgy most tartom szokásos negyedévenként esedékes ,,próbahallgatásom".
Gyakrabban szerintem sem érdemes, nem sok mindenről maradsz le, főleg zenei téren.
Mostanában havonta 3x8 órán át vagyok kénytelen hallgatni, amikor olyan helyen melózom, ahol állandóan ez szól. Pl. az Icona Pop-tól múltkor (kb. 2 hete) még mindig az I Love It forgott náluk, pedig azóta kijött két újabb maxijuk (Girlfriend, All Night), amiket pl. a Petőfin meg a Gongon is szoktam hallgatni.
Nekem ez a havi 24 óra is sok ebből a rádióból, így mondanom sem kell, hogy magamtól szinte soha nem hallgatom.
 #123330  Szerző: Dani

noartist írta:Cooky mintha lassan elfelejtene magyarul... ^^
Amúgy most tartom szokásos negyedévenként esedékes ,,próbahallgatásom",eddig nagyon meggyőző,mintha fejlődtek volna zeneileg,és érződik néminemű igyekezet is a műsorokon.
Igen, ez a fejlődés főleg a délutáni road show-n érződik a leginkább, azt vettem észre, hogy mostanában rámennek arra, hogy minél érdekesebb legyen a műsor témája. A délelőtti műsorsávon még lenne mit javítani, az igaz, de a többi műsor az nagyjából rendben van.
Délelőttre én több műsorvezetőt tennék, ezt úgy értem, hogy 10-12-ig X vezetné a műsort, aztán déltől Y.
 #123328  Szerző: noartist

Cooky mintha lassan elfelejtene magyarul... ^^
Amúgy most tartom szokásos negyedévenként esedékes ,,próbahallgatásom",eddig nagyon meggyőző,mintha fejlődtek volna zeneileg,és érződik néminemű igyekezet is a műsorokon.
 #123292  Szerző: kukac

mimi írta:Kép
ez a nyúl pont úgy néz, mint aki az utolsó szökési kísérletét is elbukta és most már biztos hogy megy a pörköltbe :)
 #123272  Szerző: Csongii

:troll:

samsung vagy Risefan stb. Tudom nehéz megszokni, hogy helyesen írj, de a többieknek már ez is felemelő lenne. A "hogy" szócska előtt pl. általában vessző van, ilyen: "," . A pont után legtöbbször szóközt teszünk, különben többek között összefolynak a betűk. Persze pont én írom ezt le, aki majdnem megbukott nyelvtanból érettségin.... Sose szerettem és a kb. 13 év alatt, amit általános és középiskolában töltöttem 1 tanár volt, akit kedveltem. A többi az.... így nehéz megszeretni vagy legalább megtanulni valamit számomra.
Remélem azért neked is menni fog, hogy egy kicsit javíts magadon ilyen tekintetben. ;)
 #123267  Szerző: djlacee

Mi a tököm van itt? Attól függetlenül mimi, neked se kellene ilyen "grafikákkal" kellemetlen helyzetbe hozni egy másik fórumtársat :D
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 565