RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#12483  Szerző: Pasa

MikySoft írta:K.E.
Kérek Egysört!
(szomjas vagyok!)
 #12424  Szerző: Sakál

különben egyetértek :D
 #12419  Szerző: rsite1

kap egy sört a megfejtő.
 #12403  Szerző: Chriss

MikySoft írta:
Chriss írta:Így van!
Legyen már végre kapitalizmus és szabad verseny!
Lehessen tolongani és versenyezni a frekvenciákért!
Aztán majd a piac eldönti a népszerűséget...
Ezt a képet némileg beárnyékolja, hogy egy Kossuth bármekkora területen ad is,
sosem fog megbukni, hiszen nem öngazdálkodó!
Bármekkora szarban is van, az állam kénytelen eltartani...
K.E.
ez mit jelent? :shock:
 #12387  Szerző: rsite1

mlaszlo írta:
MikySoft írta: Egyszer leírtam de bemásolom mégegyszer, hogy sztem hogy kéne átalakítani.

Petőfi hálózat - > Magyar Rádió, Kossuth (86%)
Sláger hálózat - > Magyar Rádió, Petőfi (81%)
Bartók hálózat - > Magyar Rádió, Bartók (67%)
Danubius hálózat - > Kereskedelmi (61%)
Kossuth hálózat -> Kereskedelmi (~70%)
Ennek a felosztásnak csak egy esetben látom értelmét, ha az MR2 átalakul. Az rendben van, hogy olyan zenéket játszik, amelyeket más rádiók nem nagyon, de valami műsorral is fel kellene tölteni, mert így semmi értelme odaadni neki egy jobb lefedettségű jelenleg kereskedelmi rádió által használt frekvenciát, csak azért mert állami kézben van, amikor semmivel sem nyújt többet, mint egy kereskedelmi rádió.
Ez így van.
 #12386  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Egyszer leírtam de bemásolom mégegyszer, hogy sztem hogy kéne átalakítani.

Ennek a felosztásnak csak egy esetben látom értelmét, ha az MR2 átalakul. Az rendben van, hogy olyan zenéket játszik, amelyeket más rádiók nem nagyon, de valami műsorral is fel kellene tölteni, mert így semmi értelme odaadni neki egy jobb lefedettségű jelenleg kereskedelmi rádió által használt frekvenciát, csak azért mert állami kézben van, amikor semmivel sem nyújt többet, mint egy kereskedelmi rádió.
 #12385  Szerző: rsite1

mlaszlo írta:
MikySoft írta: Miért nincs hozzá semmi köze? Állami frekvenciákról beszélünk, és a Magyar Rádió is állami.
Akkor meg mi itt a probléma? Magyarországot reprezentálja az is, hogy egy sokkal több embert elérő hálózaton
egy kereskedelmi műsor megy, míg egy helyi frekikből összekovácsolt szaron meg a Kossuth műsora.
Ennyi erővel ez is teljesen fölöslegesen foglalja a helyet és nyugodtan átadhatná a frekvenciáit az MR1-nek.
Egyszer leírtam de bemásolom mégegyszer, hogy sztem hogy kéne átalakítani.

A Rádió 1, Juventus, Klub, Máriának sincs országos lefedettsége, mégis elvannak.
A legtöbb embert elérő frekvenciát illik mindig az állami rádiónak adni.
Ez Magyarországon nincs így. Nézzetek át a szomszéd országokba.

Ja, hogy ott nem dilettáns a Hírközlési Hatóság? Az más tészta!
 #12384  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Miért nincs hozzá semmi köze? Állami frekvenciákról beszélünk, és a Magyar Rádió is állami.
Akkor meg mi itt a probléma? Magyarországot reprezentálja az is, hogy egy sokkal több embert elérő hálózaton
egy kereskedelmi műsor megy, míg egy helyi frekikből összekovácsolt szaron meg a Kossuth műsora.
Nem akarok belefolyni a vitába, de nem értem miért vagy kiakadva hogy az országos kereskedelmi rádiónak jó lefedettsége legyen? Az MR2 talán nem úgy viselkedik mint egy kereskedelmi rádió? Műsorvezetés nincs (azt hogy a műsorvezető elmondja a következő szám címét nem nevezném műsorvezetésnek) és alig van műsor rajta. Ennyi erővel ez is teljesen fölöslegesen foglalja a helyet és nyugodtan átadhatná a frekvenciáit az MR1-nek.
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 167