dkemeny77 írta:Sziasztok! Uj vagyok elmondom én mit tudok javitsatok ki ha tévedek....
Jelenleg 4 rádio 1 frekvencia sugároz az országba (Pécs, Békéscsaba, Komló, Orosháza)
3 frekvencia (komlo békéscsaba orosháza) szlogene csak igazi mai sláger megy, pécsett pécsről szól.
Van 1 indulo radio1 az komlon van, a 93,8on asszem....
Ha jol tudom a pécsi radio1 eladásra került és az uj tulaj csak a brandet vásárolja mivel az az ado már nem radio1 hanem valami magán, tehát a neve akár pécs fm is lehetne...
békésen és orosházán valamint pecsen vannak műsorok komlon csak zene megy....
A békés megyei frekvenciák (oroshaza, bekescsaba) egy kézben vannak, komlo magán pécs magán...
egyébként van itt koztunk bekes.megyei?
Tudtommal pedig:
1. A 93,8 MHz Mohácson van és nem Komlón. A frekvencián vételkörzet bővítéssel fog szólni a komlói Rádió1.
2. A Rádió1-t összességében a pécsi magánember vette meg, illetve úgy tudom régebben is volt köze a brandhez, ő üzemelteti komlót is és ezáltal Mohácsot is.
3. A komlói és mohácsi frekvencián a Február 22-i indulástól már rendes műsor fog szólni, mert keresnek/kerestek műsorvezetőket.
Aztán jöjjön egy kis továbbgondolás:
Mivel Komlót 2 évig nem lehet hálózatba kapcsolni, így ott muszáj saját műsort csinálni. DE a 2 év lejár idén ha jól számolom és akkor már hozzávághatják Pécshez, így csak 4 óra saját műsort kellene Komló-Mohácsra dobni, ami máris könnyítés a stábnak. Szerintem meg is fogják lépni, már csak a spórolás miatt is.