RADIOSITE Fórum

• One

#124835  Szerző: szemilan

noartist írta:
szemilan írta:
noartist írta:Én már a 4G/LTE kiépítését várom nagyon. :yes:
De kárpótol a 3G normális lefedettsége.
Frekvenciapályázat... ha csak 3 induló lesz, 100% hogy lesz hozzá elegendő frekvencia. Pénteken kiderül hányan vesznek részt a konzultáción.
Ha ilyen jól kiépítik az LTE-t is 1-2 éven belül,akkor kicsit növekedhetnek is.
Jelenleg rengeteg ismerősöm menekül ide pl. a Telenortól...
A Telekomtól nem annyian,de sokaknak van elege az instabil hálózatból.

Ha jól emlékszek a pályázatban 3, vagy 4 év van kikötve, az országos lefedettség eléréséhez.
 #124834  Szerző: noartist

szemilan írta:
Frekvenciapályázat... ha csak 3 induló lesz, 100% hogy lesz hozzá elegendő frekvencia. Pénteken kiderül hányan vesznek részt a konzultáción.
Ha ilyen jól kiépítik az LTE-t is 1-2 éven belül,akkor kicsit növekedhetnek is.
Jelenleg rengeteg ismerősöm menekül ide pl. a Telenortól...
A Telekomtól nem annyian,de sokaknak van elege az instabil hálózatból.
 #124833  Szerző: szemilan

#124829  Szerző: noartist

Én már a 4G/LTE kiépítését várom nagyon. :yes:
 #124539  Szerző: LazlowHUN

Csináltam pár mérést a Vodafone HSPA hálózatán az utazásaim során.
Akit részletesebben érdekel az egyes mérési pontokhoz tartozó CID, LAC és jelerősség, az megnézheti a http://cellumap.com/ oldalon, de le kell venni a nézetet, mert csak 1000 pontot tud megjeleníteni a rendszer.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az utolsó kettőn a Cegléd-Kecskemét-Szeged útvonalon már nem én csináltam.
Kép
Kép
 #124112  Szerző: noartist

Csak gratulálni tudok a hvg-nek,amiért lejáratókampányt indítottak a Voda ellen a VoIP miatt.Mintha nem lenne máshol is így....nevetséges.a sok hülye kommentben meg rákontráz,hogy ,,nekem lefagy a telefonom a vibertől,elegem van a vodaf*sból!"
Őszintén sajnálom,hogy ilyen sötét p*rasztok még szabadlábon vannak.Elnézést.
 #124075  Szerző: LazlowHUN

Rendszeresen vonatozok a Debrecen-Záhony vonalon. Azt hiszem három hely van út közben, ahol -100 dBm alá esik a jelszint, ezek mind erdős részek. Az Apafa-Bocskaikert közötti szintén erdős részen pedig előforul az, hogy elveszti a hálózatot, igaz, ott valamiért a Telekom 2G hálózata sem mindig elérhető... Szerintem elég korrekt a hálózatuk.
 #123815  Szerző: noartist

Ez az Alföld.Dombok,hegyek,gleccserek nuku.Egy kisebb torony nem megterhelő szerintem,és -lévén sok az idős-,legalább egy stabil,telefonálás-képes hálózatot elvárna az ember.A 3/4G-re teszek magasról,speciel szerintem nem fog Erzsi néni 12 torrentet futtatni egyszerre a ,,Mit csináljunk,ha tokos a tyúk?" című oktató kisfilmet keresgélve..
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 29