RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#125362  Szerző: asimov

Pld elko zárlatos, aztán időközben "szárad" és a zárlat is megszűnik, vagy kontakthiba, vagy... :)
szemilan írta:Emberek! Ugye emlékeztek még a LCD TFT TV-re aminek a tápját kihúztam és másnap bedugtam, majd nem működött. Jó egy hónap pihenőt követően a táp ismét működik, bár még kétségeim vannak a megfelelő működését illetően.

A tapasztalt hibajelenség az volt, hogy a visszajelző led nem világított a tápon. Ma bedugtam és meglepetésemre világít, gyorsan be a TV-be a másik végét, a TV működik. Bár volt két alkalom, hogy random elsötétült a kijelzőpanel, de lehet a scart miatt volt, még nem tudom, majd tesztelem még.

Magyarázza már meg nekem valaki, hogy a tápegység mi a jó büdös franctól kelt életre? Ilyet még nem láttam. :D
 #125357  Szerző: szemilan

Emberek! Ugye emlékeztek még a LCD TFT TV-re aminek a tápját kihúztam és másnap bedugtam, majd nem működött. Jó egy hónap pihenőt követően a táp ismét működik, bár még kétségeim vannak a megfelelő működését illetően.

A tapasztalt hibajelenség az volt, hogy a visszajelző led nem világított a tápon. Ma bedugtam és meglepetésemre világít, gyorsan be a TV-be a másik végét, a TV működik. Bár volt két alkalom, hogy random elsötétült a kijelzőpanel, de lehet a scart miatt volt, még nem tudom, majd tesztelem még.

Magyarázza már meg nekem valaki, hogy a tápegység mi a jó büdös franctól kelt életre? Ilyet még nem láttam. :D
 #125273  Szerző: szemilan

Valamiért úgy gondolom, hogy ezzel a fajta PS4 játékkal este érdemes játszani és kizárólag csajoknak való. :D
Amúgy meg ülőalkalmatosságnak elmegy, persze csak lányoknak.

:troll: (18)
mimi írta:remélem, PS4
Kép
 #125272  Szerző: mimi

remélem, PS4
Kép
 #125220  Szerző: egon2

A Radiosite olvasóinak,és szerkesztőinek,Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Üdv.:Egon 2
 #125192  Szerző: asimov

Meghalt a világ legsikeresebb automata kézifegyverének a tervezője:
http://index.hu/kulfold/2013/12/23/kalasnyikov/

A seregben az AK-47-es több változatához (AMM; AMMSZ 1 és 2; AMD 65) is volt szerencsém.
Szinte tönkretehetlen, masszív alkotás mindegyik és megfelelő oktató keze alatt, a tisztítás/kezelés néhány intenzívebb nap alatt elsajátítható. (A cél eltalálása már más kérdés, ahhoz gyakorolni kell sokat) Főleg ezért népszerű fegyver a félmilitáris szervezetek körében.
Bár sokan ezt hiszik, eredeti AK-47-es, mint olyan, nem volt soha rendszerbe állítva Magyarországon (sem), illetve kizárólag az itt (és többi "felszabadított" országban) állomásozó szovjet erőknél volt rendszeresítve. Az eredeti modellt a szovjetek gyakorlatilag megtartották maguknak, illetve tízezrével szállították (Észak-)Vietnám-nak, a Vietnámi Háború alatt.
(A működésében egyező, és külsőre igen hasonló, utángyártott változatokkal látták el az úgynevezett korridor országok haderőit)
 #125143  Szerző: szemilan

A Strong 8300 CI kondi csere után sem működik. :( Csak a piros led világít és nem indul el az eszköz. :(
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 541