RADIOSITE Fórum

• Informatika

#125318  Szerző: dkemeny77

vnorbi írta:Fura, hogy a tv megy, bár a tv kártya hangja egy vezetékkel van összekötve az alaplappal.
Ez milyen kábel pontosan?
 #125312  Szerző: vnorbi

Köszönöm a segítséget!
Fura az egész számomra..
Vírusirtó semmit nem talált.
A gépet mindig portalanítom, kikapcsolva. Ma is megnéztem, de nem poros.
Fura, hogy a tv megy, bár a tv kártya hangja egy vezetékkel van összekötve az alaplappal. Lehet ezért jó?
Szerintem is kell egy új hangkártya. Bár ünnepek után, azért egy pc szerviz boltban rákérdezek, hátha...
Mindenképpen írok, hogy hogy lett megoldva.
El is felejtettem közben, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. :)
 #125304  Szerző: asimov

Közben kérdezősködtem kicsit (engem is érdekel a dolog) és volt példa arra, hogy egy rendes portalanítás megoldott ugyanilyen problémát, de arra is, hogy nem segített ez.
Többnyire a a hangkártya cseréje/kiváltása a működő "javítási" mód.
vnorbi írta:Ugyanúgy sistereg...
A fura, hogy a tv-n van hang. De ha a tv programba behúzok egy zenét, filmet, megint sistergés jön.
 #125303  Szerző: Csongii

Akkor lehet, hogy hardware hiba, bár ilyennel még találkoztam. :oops:
 #125302  Szerző: vnorbi

Egy hangkártyám van.
Egészen tegnap estig jó volt, ezt nem értem.
És Ubuntunál is ez van... Ha beállítás kérdés lenne, akkor az Ubuntunál jó lenne, nem?
 #125301  Szerző: dkemeny77

vnorbi írta:Ugyanúgy sistereg...
A fura, hogy a tv-n van hang. De ha a tv programba behúzok egy zenét, filmet, megint sistergés jön.
Hasonló bajom volt a Mixxx-el. Ott az volt a baj, hogy nem volt beállítva, hogy melyik hangkártyára küldje rá a "KI" jelet. Lehet hogy egy ilyen beállítás (hangkártya használat) neked is segítene.
 #125296  Szerző: vnorbi

Ugyanúgy sistereg...
 #125294  Szerző: asimov

Ez sistergést vagy "csend"-et jelet?
vnorbi írta:Szia!
Találtam egy Ubuntu Live cd-t.
Nem telepítettem, De egész jól megy, most is onnan írok. A hiba ugyanaz. Hang helyett olyan jön be, mintha a rádióban nem lenne adás..
Akkor ez Driver hiba?
Előbb azt is újraraktam, újrais inditottam, de az sem segített...
 #125293  Szerző: vnorbi

Szia!
Találtam egy Ubuntu Live cd-t.
Nem telepítettem, De egész jól megy, most is onnan írok. A hiba ugyanaz. Hang helyett olyan jön be, mintha a rádióban nem lenne adás..
Akkor ez Driver hiba?
Előbb azt is újraraktam, újrais inditottam, de az sem segített...
 #125290  Szerző: Csongii

Próbáld meg a drivert újra rakni a hangkártyához, esetleg keress a gyártó oldalán frissebb verziót. Egy próbát megér.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 330