tomazo írta:Obladioblada írta:
Mondjuk annak örülök, hogy ilyen jól megfizeti a Doxabi az alkalmazottait, hogy telik rá. 
bocsánat, csak a statisztika kedvéért írom be hogy a hozzászólás végével ellenkezö véleményen vagyok:
nekem jó érzés ha én nem tudok elmenni valahova de valaki más meg igen.
jobb lenne ha ö sem menne oda?
bárcsak minden vállakozás úgy menne itt a környéken hogy arról szólna a rádiómüsor hogy ki merre sütteti a hasát.
(és hogy aztán nem kellene kifehérednie négy fal meg a lebarnultak között...
)
és ha mindenkinek jól menne akkor elöbb-utóbb nekünk is jobban.
Elnézést kérek, ha nem lehetett érezni az enyhe iróniát a "hangomban".
Csak próbálok összefüggéseket gyártani. Nem irigykedem, sőt, távol álljon tőlem, de... Ha... 1. Akkora összegeket dobnak a műsorvezetőnek, hogy el tud menni akárhová három hétre (és meg is teheti, mert 3 hét szabi után 2009 elején még mindig lesz munkája)... 2. Ha van pénz naponta felhívni Brazíliát (gondolom nem skype-ot rögzítenek, mert az bonyolult)... 3. Ha ennyire fényezzük, magunkat, hogy mekkora sztárok vagyunk (mert ez már csak erről szól)...
Akkor arra miért nincs pénz, hogy legyen hétvégén délután is műsorvezető és hírek? Vagy hogy ne két hang legyen a rádióban egész nap? Vagy hogy fizessenek valakit, aki uram bocsáss figyel az adásbiztonságra? Sorolhatnám. Vagy ezek nem fontos dolgok, ha már annyi pénz van, és annyira jók vagyunk?
Lehet, hogy zavarosan fogalmazok, de a lényeg, az, hogy nem az bánt, hogy nyaral valaki, hanem az, hogy programigazgatóként úgy hagyta itt az egészet, hogy előtte sem működött, és most még úgy se. És ez nem is lenne baj. A baj az, hogy hagyják, mert lerí, hogy a tulajt nem érdekli, vagy nem ért hozzá.
Kicsit sokat írtam, bocs.

De annyit még hozzátennék, hogy összességében nem érdekel, én nagyon jól szórakozom, ha odatekerek, csak lássuk be ez ismét egy olyan dolog, ami sokaknál kinyitja a bicskát.
"Mi másként gondoljuk... Mást gondolunk ennek az egész folyamatnak és az eljárásnak a törvényszerűségéről."