RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#126105  Szerző: nyikolaj

De legalább nincs már parlagon a 96.3...
 #126102  Szerző: tomee87

nyikolaj írta:Az Ozone sokkal erősebb vételkörzettel rendelkezik mint az M! Ezt tapasztaltam!
Viszont akad!
Egy órában többször is, 3-4mp-es szünetek vannak... Nagyon Gold FM Miskolc feeling :|

Max. a miskolci adója erősebb (mert ugye az M-nek van még Barcikán meg Ózdon is..) de koránt sem olyan erős, mint anno a Juventus/GAGA volt.
 #126075  Szerző: lalu84

Régen nállam jól jött a 96.3 mikor a juve ment de most sajna a román cultural belever a 96.1-ről illetve hála elindult egy szintén román vallásos rádió is a 96.4-en szóval már esélyem sincs hallgatni sajnos. Ezek a románok a fél országot átlővik :(
 #126045  Szerző: nyikolaj

Az Ozone sokkal erősebb vételkörzettel rendelkezik mint az M! Ezt tapasztaltam!
 #126040  Szerző: FLaci81

A 96.3 Ozone FM Miskolci adóján tutira 5 kW az az 5 kW?
Egy biztos forrásom szerint Mezőkövesden és Hajdúböszörményben is állítólag hasonlóan jön, mint a Radio M és ha jól tudom mindkét adó és antennája egyforma helyen van (Miskolc Avasi kilátó)!
 #125872  Szerző: kukac

retrocica írta:Sziasztok!

Tegnap kb 2 órán át kapcsolgattam a rádiók között és az Ozone FM-en egy darab magyar (ill. "annak tűnő") dal sem volt. Nekik nem kell tartani a "magyar arányt"; ráadásul körzeti rádióként?
Az lehet, hogy a délutános műsorvezető 9 [kilenc] ! órát volt adásban, vagy csak félreértettem valamit?
azt az arányt kell tartania, ami benne van a szerződésében. ha abban nincs erről külön rendelkezés (és nem vállalt be önként semmit), akkor nem kell tartania. na most ez vonatkozik a helyi kereskedelmire, de hogy az ózon most pontosan minek számít ki tudja?! ha nem helyi kereskedelmi, akkor a törvény vonatkozik rá (benne a kivételszabály pedig nem), tehát min. 35% magyar anyanyelven előadott, 25%-ában 5 évnél nem régebbi magyar zene, a 05-24órás időszakban is!
 #125867  Szerző: retrocica

Sziasztok!

Tegnap kb 2 órán át kapcsolgattam a rádiók között és az Ozone FM-en egy darab magyar (ill. "annak tűnő") dal sem volt. Nekik nem kell tartani a "magyar arányt"; ráadásul körzeti rádióként?
Az lehet, hogy a délutános műsorvezető 9 [kilenc] ! órát volt adásban, vagy csak félreértettem valamit?
 #125789  Szerző: Csongii

Ja. :lol: :lol: :lol:
Pedig direkt meg is hallgattam a szinkronhangok között és teljesen azt gondoltam, hogy a Vass Gábor a hang, hát akkor legalább már ezt is tudom, hogy nem. :)
 #125788  Szerző: zsombor

Csongii írta:
zsombor írta: Régóta nem hallgatok Disco's Hit-et, de annak a műsornak, ahogy a Rádió 1-nek is nem a Bogi volt a hangja?
Van egy női hang igen, őt sajnos nem tudom, hogy hívják, de mellette a Vass Gábor mondja, hogy ez a Disco Shit, stb. De most az Epres Attila hangjával van.
Bocsi, nem voltam világos. Bogi alatt Bognár Tamásra gondoltam. Vass Gábor a Rise hangja.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 108