RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#126464  Szerző: asr27

Kép
 #126463  Szerző: noartist

Fanasztikus,hogy mindig a Roxy jön fel offtopic témaként a MusicFM kicsiny fórumán.
Szép volt,jó volt,megszűnt,ennyi.
Most ez van,ezt kell szeretni,vagy lehet Dankót hallgatni.
 #126462  Szerző: dkemeny77

Sakál írta:
mlaszlo írta:
asr27 írta: Ok akkor hallgass mást! Ha nem szereted a Dance zenét, akkor számodra elég bő a rádió választék, nem kötelező ezt hallgatnod! :x :ayfkm: Nehogy már a te hülyeséged miatt itt is a csicska pop menjen!
Miből gondolod, hogy a dance zenére olyan hatalmas igény van 24 órában? Volt már nem egy próbálkozás dance zenei irányban (Roxy, Deejay, Rise FM), egyik sem rendelkezett olyan kimagasló hallhatottsággal és egyik rádió sem azért tűnt el, mert lejárt volna a frekvencia jogosultság és nem nyertek a pályázaton. A Rádió1 zenei vonalára sokkal nagyobb igény lenne, nem véletlen, hogy az Ozone FM is erre indult el inkább a dance helyett. Rádiózás szempontjából pedig arra érdemes elindulni, ami több hallgatottságot hoz és nem azt, ami hiánypótló.
A ROXY volt piacvezető rádió Budapesten, nagyjából két évig a 2000-es évek elején! Verte a Slágert és a Danubiust 14-49-ben. És akkor szerintem - mint már említettem, és többen lehurrogtak miatta - nagyjából olyan arányban fordult rajta elő house, dance, rnb és pop, mint most a Music FM-en. Duma mondjuk jóval kevesebb, de ennek ismerjük a hátterét.
Teljesen igad van, és ha azt nézzük,akkor a műsorstruktura is hasonlított nagyon a mai music fm-re....
Plussz ugyebár ott van a faxhang...
 #126453  Szerző: Sakál

mlaszlo írta:
asr27 írta: Ok akkor hallgass mást! Ha nem szereted a Dance zenét, akkor számodra elég bő a rádió választék, nem kötelező ezt hallgatnod! :x :ayfkm: Nehogy már a te hülyeséged miatt itt is a csicska pop menjen!
Miből gondolod, hogy a dance zenére olyan hatalmas igény van 24 órában? Volt már nem egy próbálkozás dance zenei irányban (Roxy, Deejay, Rise FM), egyik sem rendelkezett olyan kimagasló hallhatottsággal és egyik rádió sem azért tűnt el, mert lejárt volna a frekvencia jogosultság és nem nyertek a pályázaton. A Rádió1 zenei vonalára sokkal nagyobb igény lenne, nem véletlen, hogy az Ozone FM is erre indult el inkább a dance helyett. Rádiózás szempontjából pedig arra érdemes elindulni, ami több hallgatottságot hoz és nem azt, ami hiánypótló.
A ROXY volt piacvezető rádió Budapesten, nagyjából két évig a 2000-es évek elején! Verte a Slágert és a Danubiust 14-49-ben. És akkor szerintem - mint már említettem, és többen lehurrogtak miatta - nagyjából olyan arányban fordult rajta elő house, dance, rnb és pop, mint most a Music FM-en. Duma mondjuk jóval kevesebb, de ennek ismerjük a hátterét.
 #126452  Szerző: Sakál

Dani írta:
krisz83 írta:Ha kevés a dance az a baj, ha sok az. Ha kevés a karácsonyi dal az a baj, ha sok, akkor meg az.
Ha alkalmazkodni próbál a zenei kínálat, akkor meg jönnek az eszetlen kommentek, hogy ez legyen meg az legyen, meg biztos sok a negatív komment és sms. Jelnezem, hogy nem sok. Sőt.
De tudom... A fórum trolloknak képtelenség eleget tenni, ezt lassan meg kellene tanulnom. (Akinek nrm inge...)
Én vagyok a hülye, hogy a mai napig ide járok, és itt, vagy privátban válaszolok a kérdésekre.
Szerintem nagyon helyes, hogy idejársz, szimpatikus, hogy végre van egy rádió, amelyik a hallgatók igényeit igyekszik figyelembe venni, és nem a saját feje után megy, ahogyan azt bizonyos egyéb kereskedelmi csatornák teszik.
Hogy lehet ilyen hülyeséget ideírni??? Ha nem tanultam soha autószerelőnek, nem kezdek el okoskodni, arról, hogy az autószerelő milyen kurva szarul végzi a munkáját. MINDEN, hangsúlyozom: MINDEN RÁDIÓ igyekszik figyelembe venni a hallgatók igényeit! Tudod miért? Mert ha nem így tennének, nem nagyon hallgatnák őket, ez valamennyire megmutatkozna a hallgatottsági mérésben, emiatt nem akarna ott reklámozni senki, nem jönne a pénz, és bezárhatnának. Az, hogy neked valami nem tetszik, drága laikus barátom, rohadtul nem azt jelenti, hogy szarul van megcsinálva! És ami még nagyon fontos, nem tudsz MINDENKINEK eleget tenni. A cél, hogy a többség számára ELVISELHETŐ legyen, amit hall.
 #126417  Szerző: whoisthere

Off:
@Kukac - Iszonyat király az avatarod :D
@asr27 - Minden nap mondok egy IMÁT a kedvencedért. :troll:
On:
A nyugati aluljáróban csomó helyen szól. Valóban jó rá vásároln. Egyébként ez a bemondom a dalcímet téma kifejezetten menő és igényesen is van összerakva. Petra éppen a magyar népi hiedelmekről beszélt - az időjárás szempontjából. :yes:
 #126406  Szerző: kukac

@asr27: "...Előbbi hozzászólásomat nem Krisznek
szántam, hanem azoknak, akik folyton,-
csakazértis- belém kötnek."
- "vadász, vadász!..." Olyan stílusban kérsz, mintha legalábbis előfizetője, vagy szponzora lennél a rádiónak...
 #126405  Szerző: markfelt

asr27 írta:Előbbi hozzászólásomat nem Krisznek szántam, hanem azoknak, akik folyton,-csakazértis- belém kötnek.
annyira adja magát... ne lepődj meg tehát.
 #126403  Szerző: asr27

Előbbi hozzászólásomat nem Krisznek szántam, hanem azoknak, akik folyton,-csakazértis- belém kötnek.
 #126400  Szerző: Csongii

Szvsz lehetett volna szebben is kérni és akkor krisz biztosan szívesen máris bemásolta volna akár neked. :roll:
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 565