RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#127454  Szerző: noartist

Jesus,eléggé odaperkelős zene került az éterbe.Talán ilyen zúzós nem is ment a Rise-on soha.
 #127167  Szerző: noartist

frekivadasz írta:Azt mondja, hogy "This sound is processed by Stereo Tool, go to stereotool.com for information" ?
Ja.csak eddig mindig fél füllel hallottam és nem értettem.De most már leesett.
 #127166  Szerző: frekivadasz

Azt mondja, hogy "This sound is processed by Stereo Tool, go to stereotool.com for information" ?
 #127164  Szerző: asr27

adásproci. Regisztrálni kellene és akkor nem dumál bele.
 #127161  Szerző: noartist

Mi a r*k az a Stereo2?
Egy csomó számban benne van,kb.olyan promónak hangzik,mint az ingyenes zeneletöltő oldalak szoktak beletömöríteni a zenébe..
Update: félreérthettem,StereoTool.
Kicsit idegesítő.
 #127061  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
molnarb írta:Gondolom ez nem új, csak nem találom itt a nagy veszekedés közepette:
" Médiatanács 4/2014.(I. 7.) számú döntése

a Füleky Rádió Kft. (Tihany 98,9 MHz – Rise FM) helyi rádiós médiaszolgáltatóval szemben
64677/2013. számon óvadéktartozás miatt indított hatósági eljárás lezárása

1. A Médiatanács a Füleky Rádió Kft helyi rádiós médiaszolgáltatóval szemben, a Tihany 98,9
MHz helyi rádiós jogosultság tekintetében az óvadéknyújtási kötelezettség teljesítésének
vizsgálata tárgyában 64677/2013. számon hivatalból indított eljárásban a médiaszolgáltató
hatósági szerződését az óvadéknyújtási kötelezettség megszegése miatt a hatósági szerződés
9.6.8. pontja alapján azonnali hatállyal felmondja. "
Viszhall' :(
Mikor mennek el?
 #127059  Szerző: asr27

ryan írta:
Richmonde írta:Mindjárt szétveti az irónia ezt a topicot :troll:
Inkább az emberi butaság. Itt depressziózik mindenki egy tökre logikus határozaton, amit a nem létező tulajdonosok baszarintottak el.
Igen, depressziózunk, mert most már tényleg nem marad egyetlen hallgatható rádió sem.
 #127058  Szerző: pmilan

Ahhoz képest, hogy elvileg senki nem foglalkozik ezzel a rádióval, én most hallottam egy tök új szignált (legalábbis nekem új volt...)
 #127057  Szerző: asr27

Legalább nyár végéig még kihúzhatná!
Remélem bíróságra viszik, azzal nyerhetnek pár hónapot.
 #127056  Szerző: ryan

Richmonde írta:Mindjárt szétveti az irónia ezt a topicot :troll:
Inkább az emberi butaság. Itt depressziózik mindenki egy tökre logikus határozaton, amit a nem létező tulajdonosok baszarintottak el.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 470