RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#127344  Szerző: kukac

@krisz83: "Nem a sweepert sajnáljuk, hanem hogy
szerinted nem poénos. Eddig többen
jelezték, hogy vicces, mint ahány embernek
nem tetszik. A többség egyszerűen röhög
rajta, ahányszor meghallja, és nem keres
benne nemlétező mögöttes tartalmat."
- a humor egy erdekes dolog. Nem egyforma a humorerzekunk, mint ahogy az izlesunk se - ez termeszetes. De amikor egy humorosnak szant dolog (ezek szerint ez az), tobbeknek "nem jon at", nem ertheto, nem illeszkedik, eroltetett es magyarazatra szorul, az nem mukodik, az a humor belterjes, osszekacsinto, egy szuk kisebbseg sajat szorakoztatasara keszult es mint ilyen, nem valo a mediaba. Aki ezt nem erzi, nem erti, az pedig ne dontoson arculatrol, szlogenrol, szovegtartalomrol, mert pont azt a celcsoportot fogja megosztani, akit szeretne kiszolgalni. En hallgatokent nem tudtam hogy ez egy sweeper, inkabb egy elszolasnak tunt (akkor sem bocsanatos, nem mentem volna el szo nelkul mellette), de hogy ezt valaki megirta, valaki felmondta es valaki legyartotta, majd valaki adasba engedte - es kozben senkinek nem tunt fel hogy ezzel gond lehet - na ez a dobbenetes. Ez azt jelzi, hogy nincs meg az a fajta kontrol, ami megakadalyozza hogy a radioba, oda nem illo tartalom keruljon, es ez az eset csak a jeghegy csucsa lehet, konnyen elkepzelheto hogy hamarosan ujabb, viccesnek szant "gyongyszemek" fogjak kovetni, tovabb bombazva a radio renomejat, megosztva a hallgatosagot, intezkedesre sarkallva a hatosagot...
 #127342  Szerző: noartist

Van valami felvétel erről a botrányt kirobbantó bedről?
 #127340  Szerző: Attis

krisz83 írta:Egyáltalán nem haragszom. Sokszor nem fogtok belefutni, ahogy eddig sem. Ma pont 16. napja, hogy néha feltűnik. Érdekes, hogy ennyi idő alatt lett csak téma.
Akinek nem tetszik, erre a 13 mp-re befogja a fülét.
Egyébként kíváncsiságból... Neked miért nem tetszik? Csak érdekel.
Nem akarom megsérteni a fórumszabályzatát. :sealed: Bocs.
Én ezt a bed-et lomtárba dobnám. Nem vicces, megosztó.
 #127338  Szerző: krisz83

Egyáltalán nem haragszom. Sokszor nem fogtok belefutni, ahogy eddig sem. Ma pont 16. napja, hogy néha feltűnik. Érdekes, hogy ennyi idő alatt lett csak téma.
Akinek nem tetszik, erre a 13 mp-re befogja a fülét.
Egyébként kíváncsiságból... Neked miért nem tetszik? Csak érdekel.
 #127337  Szerző: Attis

krisz83 írta:
kukac írta:@krisz83: "Először is nem a műsorvezető mondta.
Másodszor sajnáljuk. De tényleg.
Harmadszor meg nem magyarázza senki,
èn is azt írtam, hogy mind1 mit írok."
- az hogy most o milyen beosztasban dolgozik, nekem hallgatokent nem kell tudnom, o egy mikrofonos pozicioban dolgozo ember, aki politikai velemenyt fogalmaz meg egy zenei musorban. errol, azon kivul hogy nagyon nem illeszkedik oda, nem lehet tudni hogy ez az o maganvelemenye, vagy a radio allaspontjat kozvetiti. Ha utobbi, akkor durvabb, ha elobbi, akkor sem lehet elmenni mellette szo nelkul. Persze, sajnalni lehet es kell is, csak ha sajnalod akkor azt nem annak hatasara kell hogy mar tobben szovateszik, mert igy utolag mar nincs igazan sulya...
Nem a sweepert sajnáljuk, hanem hogy szerinted nem poénos. Eddig többen jelezték, hogy vicces, mint ahány embernek nem tetszik. A többség egyszerűen röhög rajta, ahányszor meghallja, és nem keres benne nemlétező mögöttes tartalmat.
Ne haragudj! Ezen én se tudok röhögni...
 #127336  Szerző: krisz83

kukac írta:@krisz83: "Először is nem a műsorvezető mondta.
- az hogy most o milyen beosztasban dolgozik, nekem hallgatokent nem kell tudnom, o egy mikrofonos pozicioban dolgozo ember, aki politikai velemenyt fogalmaz meg egy zenei musorban. errol, azon kivul hogy nagyon nem illeszkedik oda, nem lehet tudni hogy ez az o maganvelemenye, vagy a radio allaspontjat kozvetiti. Ha utobbi, akkor durvabb, ha elobbi, akkor sem lehet elmenni mellette szo nelkul. Persze, sajnalni lehet es kell is, csak ha sajnalod akkor azt nem annak hatasara kell hogy mar tobben szovateszik, mert igy utolag mar nincs igazan sulya...
Nem a sweepert sajnáljuk, hanem hogy szerinted nem poénos. Eddig többen jelezték, hogy vicces, mint ahány embernek nem tetszik. A többség egyszerűen röhög rajta, ahányszor meghallja, és nem keres benne nemlétező mögöttes tartalmat.
 #127335  Szerző: kukac

@krisz83: "Először is nem a műsorvezető mondta.
 #127334  Szerző: krisz83

asr27 írta:
krisz83 írta:
asr27 írta: De a TRACKLISTA megint nincs fent! :unott:
Nincs, és komolyan pusztulna el az aki nem rakja fel időben. Azt hiszem privátban megbeszéltük az okait, amit állítólag megértettél, és megköszönted, hogy pótoltuk. Nem írom le újra, hogy mi az oka, mert ha kettőnél több az IQ hányadosod, akkor pontosan tudod.
Igen, tudom, de azt is írtad, hogy "most már bünti jár nekik", ha nem adják le a tracklistát.
Ezek szerint nem nagyon érdekli őket...
Ezek szerint nem. Viszont ahogy mindig, igy most is pótolva lesz, türelem.
Azt hiszem ezen az egy két napon már nem nagyon múlik semmi nemigaz?
Szerk. Legközelebb jegyezd meg az időpontot, amikor hallottad a mixben azt a számot, aminek a címe ennyire érdekel. Írd meg privátban, és komolyan megnézem Neked, ha ezzel boldoggá teszlek. És amennyiben a gonosz Oszi beszólása miatt még hallgatsz minket.
 #127333  Szerző: krisz83

kukac írta:@krisz83: "Szerk.: És aki szerint ez seggnyalás, az
meg is érdemli, hogy ne cáfoljak rá"
- nem gondolnam hogy seggnyalas, de azt se hogy ebben barmi is poenos lenne - egyszeruen ez nem volt odavalo, ez egy atgondolatlan megjegyzes volt a szavait kellokeppen nem merlegelo musorvezetotol. Ezt kar magyarazni, de nem is lehet belole elegansan kijonni...
Először is nem a műsorvezető mondta.
Harmadszor meg nem magyarázza senki, èn is azt írtam, hogy mind1 mit írok.
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 565