Most pontosan nem tudtam követni, hogy ennek a sweepernek az ötlete honnan jött... mármint ez így volt leadva szövegként is az állomáshangnak vagy nem? Régen nálunk is gyakori eset volt, hogy ott volt a szöveg és a hang belebakizott vagy próbálkozott különböző verziók felmondásával és sokszor a nyersanyagban maradtak érdekes részek vagy általa hozzátett dolgok, amit nyilván nem gondolt bele a szövegbe a hang, csak úgymond hangosan gondolkodott, bakizott stb. Ezután ott volt egy hosszú nyersanyag (hibákkal, extrákkal) a sweeper alapanyagával, amiből a gyártás rakta össze a sweepereket. El tudom képzelni, hogy ez is egy, nem a nyilvánosság számára szánt egyszerű elszólás volt a "Magyarország" szónál akadt bakinál talán és sejtésem szerint az állomáshang se gondolta, hogy ezt fel is fogják használni, csak talán a gyártásnál valaki látott ebben humor vagy valamit.
Én sem gondolom úgy, hogy OV népszerűsítése van ebben a hanganyagban, ez inkább egy kis fricska, viszont tény, hogy jelenleg Magyarországon az emberek többségének tele van a töke a politikával (pártállástól függetlenül) és nyilván zavar embereket, hogy egy ilyen műsorba is, ha kis mértékben ugyan, de itt is kapunk egy falatot a politikából. Most ez egy érzékeny téma, szerintem is kár volt adásba engedni.