RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#127554  Szerző: asimov

Az sok plusz km-ert jelenthet... ;)
Csongii írta:... Viszont az a kiírt 37? méterhez képest egy húszassal magasabban van.
 #127549  Szerző: Csongii

Ha minden jól megy, akkor 3 hét múlva éjfélkor startol el a 93,8.
Kíváncsi leszek a teljesítmény hogyan változik, mert egyelőre úgy tűnik, meg fogják venni az antennánkat, ami a víztornyon van, a szerkezettel együtt (vagy már le is bonyolították, ezt nem tudom). Viszont az a kiírt 37? méterhez képest egy húszassal magasabban van.
 #127415  Szerző: Zorro90

A magam részéről kösz, hogy vetted arra a fáradságot, hogy korábban is rögzítsd az adást, a felvételeket visszahallgatva figyeld, hogy mikor ment le üresen a régi, illetve most az új óraindító, és az újat majdnem teljes egészében összevágd a régiből azzal, ahogy Széles Iza benyekergi hogy "rádió egggy". Egyet nem értek: ez mire volt jó? Rosszul tudom, hogy ez a fórum a média valódi tartalmaival foglalkozik, nem pedig ilyen manipulált házi felvételekkel?
 #125380  Szerző: dkemeny77

kukac írta:Nekem volt már olyan esetem hogy szóltam a pincérnek: vagy elkapcsolják ezt a fostalicskát, vagy felállunk és keresünk egy olyan éttermet, ahol nem basztatják a vendéget!... Végül maradtunk :)
ismerős...:D
 #125379  Szerző: kukac

Nekem volt már olyan esetem hogy szóltam a pincérnek: vagy elkapcsolják ezt a fostalicskát, vagy felállunk és keresünk egy olyan éttermet, ahol nem basztatják a vendéget!... Végül maradtunk :)
 #125342  Szerző: tamas

Ilyen Ádám féle hozzászólások olvasása közben, kezdek komolyan hinni az összeesküvés elméletekben, miszerint a mai napig végeznek lobotómiát :lol:
 #125269  Szerző: Csongii

dkemeny77 írta:Mostantól, akkor kevesebbet kommentelek, de akkor értelmeset, és építő bejegyzést fogok írni.
S mondá az Úr ez így jó. Ámen.

^^ ^^
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 482