RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#128264  Szerző: kukac

Ez azert van, mert a sok "jol kepzett" aki ott maradt, az igaz magyart anyanyelvet nem tudja ugy porgetni, ahogy az angol ejti a world-szot, igy mindossze ennyi tellik tole...
 #128263  Szerző: frekivadasz

LazlowHUN írta:Valaki nem tudja melyik csatorna az a Duna Word? Rendszeresen emlegetik ezt a csatornát az ún. közmédiában, de tudtommal csak a Duna World létezik.
 #128262  Szerző: Attis

LazlowHUN írta:Valaki nem tudja melyik csatorna az a Duna Word? Rendszeresen emlegetik ezt a csatornát az ún. közmédiában, de tudtommal csak a Duna World létezik.
Biztos bennem van a hiba... De nem értem a kérdést. :o
 #128260  Szerző: LazlowHUN

Valaki nem tudja melyik csatorna az a Duna Word? Rendszeresen emlegetik ezt a csatornát az ún. közmédiában, de tudtommal csak a Duna World létezik.
 #128255  Szerző: Wolfman

Tegnap a köztévé elérte a mélypontot. Komolyan. A Hooligans és Korda Gyuri bá' (!) produkcióját (!) legfeljebb a TV2-n tudtam volna elképzelni. Egyszerűen röhejes, na.
 #127673  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Szerintem se, annak viszont lenne, hogy a felszabadult sávszélt a 4 rádió minőségének javítására fordítsák, mert jobb cuccon hallgatva katasztrófa.
már "elkelt" a felszabaduló sávszél, dd5.1 hang eredeti nyelven is az m1-en.
 #127670  Szerző: frekivadasz

Szerintem se, annak viszont lenne, hogy a felszabadult sávszélt a 4 rádió minőségének javítására fordítsák, mert jobb cuccon hallgatva katasztrófa.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 235