RADIOSITE Fórum

  • UPC Direct

 #1290  Szerző: mlaszlo
 
Chester írta:Nemtudom.. félnének h Optika megsérül, és akkor el szálnának mindenhol a csatik? Hogy akkor legalább analógon mennének? Monduk ez hülyeség lenne.. Nemtudom van e akadály, talán jeek tud erre válaszolni. Amúgy nekem mindegy, mer ezek a csatornák amik sose szoktam elmenni, kivéve persze ilyenkor.
Igen, ez lehet egy indok, de mára szerintem már eléggé kifejlődött ez az optikai elosztás, a Direct-nél a csatornák fele így jut el a feladóállomásra, így elég biztosnak mondható. Ha vidéki hálózatról lenne szó és Budapestről mennének a digitális csatornák, akkor megérteném, hogy az analógon az m1-et földi sugárzásból veszik a regionális műsorok miatt, de Budapesten ennek nincs jelentősége, mert optikán is a Budapesti műsor megy. Mondjuk emlékeim szerint a T-nél a 3 földi csatornával sosem volt gond, így nem akkora probléma, hogy azt osztják el.
 #1289  Szerző: Zoshi
 
Nemtudom.. félnének h Optika megsérül, és akkor el szálnának mindenhol a csatik? Hogy akkor legalább analógon mennének? Monduk ez hülyeség lenne.. Nemtudom van e akadály, talán jeek tud erre válaszolni. Amúgy nekem mindegy, mer ezek a csatornák amik sose szoktam elmenni, kivéve persze ilyenkor.
 #1288  Szerző: mlaszlo
 
Chester írta:Ahogy írtad, lehet hogy gond volt az optikával, és addig antennáról tették be.
Lehet. A T-nél egyébként furcsa, hogy digitálisra az optikai jelet, analógra meg a földi sugárzásút osztják el. Nem lenne egyszerűbb analógra is az optikait tenni vagy van valami technikai akadálya?
Chester írta:Amúgy tudom hogy a fönix nem az, azért tettem oda ezt: :lol:
Elnézést, nem vettem észre, még korán van :)
 #1286  Szerző: Zoshi
 
Ahogy írtad, lehet hogy gond volt az optikával, és addig antennáról tették be.

Amúgy tudom hogy a fönix nem az, azért tettem oda ezt: :lol:

Amúgy öszefoglalva: tv2, rtlk, fix: Hangyás kép. M1: Monoszkóp, Fönixen meg megy a képújság.
 #1284  Szerző: mlaszlo
 
Chester írta:Ahogy mondtam. Digitálison minden megy, szal az Optika lesz. De érdekes, pl m1, tv2, rtlk, fix nem megy analógon, fönix megy. :D Csak nem Optika? :lol: Vagy hogy lehet?
A Főnix nem optika, megy a földi sugárzásban is, ami meglepő, mert az adókarbantartások idején az is szünetelni szokott.
Az m1, tv2 és az RTL megy a Direct-en. A tv2 számomra rejtély, mert adókarbantartás van és mégis megy, de ha optikán jön, akkor mitől lehetett a nyáron néhányszor szellemképes? :o
A MR rádiói viszont nem mennek a Direct-en, így azokat földi sugárzásból veszik. Az MR1-en sistergés, az MR2-őn és az MR3-on pedig csönd van.
 #1283  Szerző: Zoshi
 
Ahogy mondtam. Digitálison minden megy, szal az Optika lesz. De érdekes, pl m1, tv2, rtlk, fix nem megy analógon, fönix megy. :D Csak nem Optika? :lol: Vagy hogy lehet?
 #1261  Szerző: mlaszlo
 
És úgy látom most éjjel lesz az AH-nál a műholdas csatornák karbantartása is, így éjjel 2 és reggel 6 óra között nem lesz adás az m2, Duna TV és az Autonómia csatornákon.
 #1258  Szerző: tomee87
 
Chester írta:"Ok. Erről hol írnak? És meddig van karbantartás?"

Most láttam a hozzászólásodnál kicsibe h 10 ig. :D
Itt a hivatalos információ: http://www.ahrt.hu/Szolgaltatasok/Musor ... masok.aspx
A táblázat alatt van leírva, hogy 2:00-10:00 TV leállás, 6:00-10:00 Teljes torony és rádió leállás.
Győrben egy héttel később lesz, Vidások majd sasolhatnak ott is :P
 #1256  Szerző: Zoshi
 
"Ok. Erről hol írnak? És meddig van karbantartás?"

Most láttam a hozzászólásodnál kicsibe h 10 ig. :D
 #1254  Szerző: tomee87
 
Chester írta:
jeek írta:Holnap adókarbantartás Budapesten!
Lehet kuksizni, hogy melyik földi csatornát honnan szedik (pl. UPC Direct, UPC Kábel, T-Home, Digi TV stb.) :D
Djlaceenak: se tv, se rádió nem lesz Budapest, Debrecen, Gerecse és Aggtelek által ellátott területeken 10:00-ig
Az AH csinálja? Akkor tudom, már írtam. Analógon nem fog menni semmi. (m1, tv2, rtlklub, fönix, fixtv) digitálison menni fog minden.
Aha. Az AH, a Széchenyi-hegyi adónál.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64