RADIOSITE Fórum

• Telekom

#133750  Szerző: Csongii

Ez érdekes amúgy, 4-5 évvel ezelőtt a Telenor simán visszatette Előfizetésesből kártyásba a számot és megmaradt az a telefonszám, nem is kellett igazából ráfizetni úgy emlékszem. Konkrétan édesanyám csinálta ezt meg náluk.
 #133745  Szerző: asimov

Ez nem lehetséges. (legalábbis úgy, kb 7 évvel ezelőtt nem volt az) mert a T-Mobile, az előfizetésből nem csinál Domino-s csomagot.
Ilyen szándék esetén meg kell szüntetni az előfizetői szerződést (esetleges kötbér + megszűnik a számod és pár év múlva kiadják másnak) és egy új Domino-s kártyát kell venned, ami vadiúj számot is jelent.
Fordítva (Domino >>> havidíjjas előfizetés) minden további nélkül megy (ment) ez, számmegtartással.

Amúgy, miért nem az ügyfélszolgálatukat kérdezed erről? :)
comet írta:Szép napot! Tudja valaki lehet-e havidíjas előfizetésről Domino kártyára váltani? Ha igen akkor hogyan? Hűségidőm van de nem a díjcsomagra.
 #133736  Szerző: comet

szemilan írta:
comet írta:Szép napot! Tudja valaki lehet-e havidíjas előfizetésről Domino kártyára váltani? Ha igen akkor hogyan? Hűségidőm van de nem a díjcsomagra.
Ez esetben szerintem nem lehet. Pontosabban csak kötbér megfizetése mellett.
Valahol sejtettem... Köszönöm!
 #133734  Szerző: szemilan

Ez esetben szerintem nem lehet. Pontosabban csak kötbér megfizetése mellett.
 #133733  Szerző: comet

Szép napot! Tudja valaki lehet-e havidíjas előfizetésről Domino kártyára váltani? Ha igen akkor hogyan? Hűségidőm van de nem a díjcsomagra.
 #129082  Szerző: szemilan

LazlowHUN írta:Ma napközben nálam nem volt térerõ, csak az ablakban volt egy-két csík a szomszédos bázisállomásokról. Ez csak egy bázisállomást érintett és 2-re elhárították a problémát. Viszont ez már így elég gáz, hogy kétnaponta meghal a hálózat.
Nemrégiben itt is hasonló volt a helyzet.
 #129034  Szerző: LazlowHUN

Ma napközben nálam nem volt térerõ, csak az ablakban volt egy-két csík a szomszédos bázisállomásokról. Ez csak egy bázisállomást érintett és 2-re elhárították a problémát. Viszont ez már így elég gáz, hogy kétnaponta meghal a hálózat.
 #129018  Szerző: Attis

LazlowHUN írta:http://hvg.hu/tudomany/20140310_komoly_ ... _halozatan
Szerencsére nálam itt a keleti végeken helyreállt a mobilszolgáltatás (lehet telefonálni és ezt is mobilnetről írom). Viszont a Telekom fb oldalán még most is kimaradásra panaszkodnak.
Akkor nem a telefonommal van a baj. :boldog: Egyfolytában ledobál a hálózatról, aztán visszaenged. Telefonálni is csak a sokadik próbálkozás után tudtam.
A vezetékes interneten nem tapasztalok rendkívülit, nálam alapból egy nagy határ sz*r.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 27