RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#129822  Szerző: kukac

frekivadasz írta:egyet azért ért :)
na ugye! :troll:
 #129819  Szerző: djlacee

kukac írta:
djlacee írta:A dance zene kedvelő énem egyet ért
- énem ért egyet...
Kép
 #129818  Szerző: kukac

djlacee írta:A dance zene kedvelő énem egyet ért
- énem ért egyet...
 #129817  Szerző: djlacee

A dance zene kedvelő énem egyet ért, a rádiós piachoz (korlátozottan) értő énem viszont netm
 #129814  Szerző: markfelt

asr27 írta:Nem értem miért kell 1-1 gagyi zenével elrontani ezt a rádiót... Amikor már épp úgy tűnt, rájöttek, hogy egy fiataloknak szóló rádióban milyen zenéknek kel szólni és , hogy milyen stílusú rádióból van súlyos hiány, elkezdenek játszani rotációban egy olyan zenét, ami baromira nem ebbe a rádióba való... Miért kell ilyen Fool Moon stílusú zenéket erőltetni? Az ilyenekre ott van a Class és társai, akik ezt a stílust szeretik (és a Dance-t nem) úgyis másik rádiót fognak hallgatni! Döntsük már el, hogy milyen stílusú zenéket akartok játszani és hogy kiknek az igényeire épül a rádió.....
nagyon nevetek
 #129812  Szerző: kukac

Megint kezded az agymenesed? Nem ertesz te semmit!
 #129811  Szerző: asr27

Nem értem miért kell 1-1 gagyi zenével elrontani ezt a rádiót... Amikor már épp úgy tűnt, rájöttek, hogy egy fiataloknak szóló rádióban milyen zenéknek kel szólni és , hogy milyen stílusú rádióból van súlyos hiány, elkezdenek játszani rotációban egy olyan zenét, ami baromira nem ebbe a rádióba való... Miért kell ilyen Fool Moon stílusú zenéket erőltetni? Az ilyenekre ott van a Class és társai, akik ezt a stílust szeretik (és a Dance-t nem) úgyis másik rádiót fognak hallgatni! Döntsük már el, hogy milyen stílusú zenéket akartok játszani és hogy kiknek az igényeire épül a rádió.....
 #129775  Szerző: dkemeny77

zenefalo írta:Elismerés Cooky-nak,Coca and villa - La noche a mixben! :yeah:
Nekem a nevetőgörcs volt a vége :gülü2:
 #129606  Szerző: kukac

@zenefalo: "Azóta
sehol nem hallani(legalábbis a nagy rádiók
játszási listájában)."
- ennek azert bizonyara van valami oka...
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 565