RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#130629  Szerző: dkemeny77

hd írta:
MrTubatov írta:Kérlek segítsetek,a Top of Hour szignáljukat keresem,de sehol sem találom.(A 2013-asat,nem a mostanában a Road Showban használtat)
2013, 2014
A 2013-as órakezdőhöz tartozó műsort nem hallottam ...
Nincs meg véletlenül? Kíváncsi lennék rá!
 #130513  Szerző: Sakál

ryan írta:
Sakál írta:Miért gondolja bárki, hogy alaphangon is tízezrekbe kerülő hanganyagok csak úgy ingyen elérhetők valahol?!
valahonnan a musicfm is lelopja, szoval igen, elerheto. A felhasznalas mar mas kerdes! Ha megtalaltam, kuldom! ;) KTU-Z100 tessek googlezni
Szerintem inkább PÉNZÉRT legyártatja, de megértem, hogy ez valakinek elképzelhetetlen ;-)
 #130502  Szerző: kukac

@sakal: "Miért gondolja bárki, hogy alaphangon is
tízezrekbe kerülő hanganyagok csak úgy
ingyen elérhetők valahol?!" - gondolom ugyanazert, amiert tobbszazezres szoftverek is "ingyen" elerhetok -nemhogy "valahol" -hanem gyakorlatilag szinte barhol az interneten... ;)
 #130501  Szerző: ryan

Sakál írta:Miért gondolja bárki, hogy alaphangon is tízezrekbe kerülő hanganyagok csak úgy ingyen elérhetők valahol?!
valahonnan a musicfm is lelopja, szoval igen, elerheto. A felhasznalas mar mas kerdes! Ha megtalaltam, kuldom! ;) KTU-Z100 tessek googlezni
 #130500  Szerző: Dawe1797

Budapesten a kábel tv-n melyik frekin van a Music FM?
 #130435  Szerző: Sakál

Miért gondolja bárki, hogy alaphangon is tízezrekbe kerülő hanganyagok csak úgy ingyen elérhetők valahol?!
 #130433  Szerző: kukac

MrTubatov írta:Bocsi,nem jól fogalmaztam,az üresre lenne szükségem,egyáltalán ha ezt így meglehet bárhol... :(
üres szignál? kickoff bed?
 #130432  Szerző: MrTubatov

Bocsi,nem jól fogalmaztam,az üresre lenne szükségem,egyáltalán ha ezt így meglehet bárhol... :(
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 565