RADIOSITE Fórum

• Vár FM - Kisvárda - 93.4 MHz

#118332  Szerző: Attis

Joe fórumtárs DX-felvételére hagyatkozom. Valóban "Csak fül kell hozzá" a szlogen? Nem túl kreatív, nem rég még volt egy másik rádió is, ami közel 10 évig ezzel a szlogennel futott.
 #107703  Szerző: tomee87

1-2 hete hallgattam Kisvárdán. Sajnos el kell mondjam, hogy épül lefele ez is rendesen :(
Saját műsor már szinte nincs is, reklámidőkért kapható konzerv műsorok mennek, sokszor még napközben, főműsoridőben is. 1-2 helyi reklám van, a többi mind ilyen országos, amiket a műsorok miatt kell leadniuk.
A médiatanács nyilvántartását nézve a rádió már nem is kereskedelmi, hanem közösségi lett. Nem is nagyon hallottam már sehol sem szólni, pedig amilyen jól indult...
 #50961  Szerző: benjamin

Mindenesetre a logó nagyon hasonlít.
 #50917  Szerző: tom1208

benjamin írta:
tom1208 írta:Nagyon lepukkant a vár fm.. :( pedig milyen jó volt 4 éve...
Valahogy hasonlít a logója a rádió aktívhoz(sátoraljaúkhely).Nincs valami közük egymáshoz? :oops:
Szerintem nincs. Sőőt. 99,9% :)
 #50916  Szerző: benjamin

tom1208 írta:Nagyon lepukkant a vár fm.. :( pedig milyen jó volt 4 éve...
Valahogy hasonlít a logója a rádió aktívhoz(sátoraljaúkhely).Nincs valami közük egymáshoz? :oops:
 #50903  Szerző: tom1208

Nagyon lepukkant a vár fm.. :( pedig milyen jó volt 4 éve...
 #26814  Szerző: mgabor

digitibi írta:Én kellenék oda műsorvezetőnek vagy zenei szerkesztőnek és felfrissíteném egész "Észak Szabolcsot megyét"
fő a szerénység. :)
 #26813  Szerző: digitibi

Szassztok!
A Vár FM rádió az én szememben nagyon is hanyattlik, mert amikor megindult az első 2-3 hónapban nagyon k***a jó kis rádió volt (a műsorvezetők közt ott volt Simon Norbi, Fun Thomas, Szakács Tibi mikor leállt a Sunshine akkor ősszel nagy hasznát vették mikor beindultak) de azóta nagyon s**r lett. Én kellenék oda műsorvezetőnek vagy zenei szerkesztőnek és felfrissíteném egész "Észak Szabolcsot megyét"
 #13051  Szerző: LAZLOW

Elmegy egynek. Igaz, ritkán téved oda az állomáskeresőm.
Bár már elég sok az átvett konzerv műsor, és picit zavaró, amikor a reklámok miatt (mert nem tudnak annyit reklámozni, max bevágnak egy-két jingle-t) és a műsorban már 40 körül elbúcsúzik a műsorvezető és az utolsó 10 percben már saját zenéket tesznek hozzá. Jó, mondjuk nem egy gazdaságilag prosperáló környéken vagyunk.