RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#130897  Szerző: asr27

Kukac nem csupán seggfej, hanem egy elmebeteg idióta. Szövegértése sincs, nem is értem, hogy dolgozhat ilyen ember rádiónál.

Szerinte én rasszista, fasiszta és még nem tudom miket írt, hogy mi vagyok, de leszarom.
Igen utálom a cigányokat, mert eddigi életem során, számtalanszor okoztak nekem anyagi kárt, lelki, testi fájdalmat, már általános iskolás koromban is és ez a mai napig csak fokozódik.
Nem a bőrszínük miatt nem szeretem őket, hanem a viselkedésük, életstílusuk miatt!
Van egy mondás, ami valahogy így szól: Minden roma legalább egy nap 10 percig cigány...
Igen, tudnak rendesek is lenni, addig, amíg el nem jön az a pillanat, amikor elveheti az értékeidet.
 #130896  Szerző: Glenn

kukac írta:- seggfej aki mondja :)
Akinek mondják... :hehe:
kukac írta:naci pedig nyilvan nem lehetek hiszen akkor pont a te allaspontodat kepviselnem!
Nekem nincs ilyen álláspontom, ellentétben veled.
kukac írta:ja, a logikus gondolkodas nem az erosseged
Mondod te, IQ-bajnok. :D
Stüszi, stüszi... :twisted:
 #130893  Szerző: kukac

Pasa írta:Én meg azt gondolom, hogy fejezd be a sértegetést - ahogy itt már másik fórumozó is szólított téged - te seggfej. A hülye, na az itt te vagy egyedül, és egyre világosabb, hogy a náci is. Nem véletlenül pörögsz ezen a témán egyfolytában. Te stüszivadász...
:punch: :hit: :vomit:
- seggfej aki mondja :)
naci pedig nyilvan nem lehetek hiszen akkor pont a te allaspontodat kepviselnem! ja, a logikus gondolkodas nem az erosseged... :D
"...vadasz, vadasz..." :D
 #130892  Szerző: Glenn

Én meg azt gondolom, hogy fejezd be a sértegetést - ahogy itt már másik fórumozó is szólított téged - te seggfej. A hülye, na az itt te vagy egyedül, és egyre világosabb, hogy a náci is. Nem véletlenül pörögsz ezen a témán egyfolytában. Te stüszivadász...
:punch: :hit: :vomit:
 #130890  Szerző: kukac

"Kész, erre egyszerűen nem lehet semmit reagálni. Mintha a falnak beszélnék. Őszinte részvétem neked az IQ-d miatt, miközben picit irigyellek, hogy te így is boldog vagy magaddal. Mehetsz vadászni, az olyan okosoknak való sport."
- kedves vadasz, képtelen vagy megugrani a sajat korlataidat! pedig tobbszor mondtam mar hogy ne magadbol indulj ki! ;)

"Úgy gondolom, ezt a vitát zárjuk be, mert felesleges. Nektek nincs rossz tapasztalatotok, nekem (nekünk) sok van. Ti szeressétek csak a cigányokat, én nem fogom. Semelyik más néppel semmi bajom, tehát nem vagyok rasszista. Viszont emberekkel dolgozom 26 éve, pontos képet tudok alkotni mindenkiről. Ennyi."
- nincs vita, mondod a magadet, megy a rasszista duma, keresed az igazad es gorcsosen probalod igazolni az igazolhatatlant. az hogy kinek kivel milyen rossz tapasztalatai vannak, meg nem jogositja fel hogy altalanositson ezek alapjan! mondok egy peldat: ha en hulyenek tartok egy bizonyos Pasat, meg nem gondolom azt hogy minden Pasa hulye lenne - ha beloled indulok ki akkor gondolhatnam, de inkabb hagyom a te gondolataidat... "...vadasz, vadasz..."
 #130888  Szerző: Glenn

kukac írta:1: mondtam már neked hogy ne magadból indulj ki, amikor másokról alkotsz véleményt - látod most is beleélted a saját személyiséged a véleményedbe! ;)

2: azért mert te azt állítod hogy igazad van még nem biztos ha ez helyénvaló, de ettől nem az én fejemben van zavar hanem maximum csak a tiédben! :D

3: te akkor most azt akarod mondani hogy fasiszta vagy?

4: ...vadász, vadász...
Kész, erre egyszerűen nem lehet semmit reagálni. Mintha a falnak beszélnék. Őszinte részvétem neked az IQ-d miatt, miközben picit irigyellek, hogy te így is boldog vagy magaddal. Mehetsz vadászni, az olyan okosoknak való sport.

Úgy gondolom, ezt a vitát zárjuk be, mert felesleges. Nektek nincs rossz tapasztalatotok, nekem (nekünk) sok van. Ti szeressétek csak a cigányokat, én nem fogom. Semelyik más néppel semmi bajom, tehát nem vagyok rasszista. Viszont emberekkel dolgozom 26 éve, pontos képet tudok alkotni mindenkiről. Ennyi.
 #130847  Szerző: Glenn

djlacee írta:Nem lehet, hogy Pasa erre gondolt az "adminként nemigen működsz" szöveggel?
Ne pasázz, tudod, mire céloztam. Tőlem lehet szürke zokni az admin lábán, és lehet neki lábszagszerető kismacskája is. :hehe:
 #130783  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
djlacee írta:Nem lehet, hogy Pasa erre gondolt az "adminként nemigen működsz" szöveggel?
adminisztrator írta:Kép
ne bántsatok, szomi leszek :((((((
Majd Àderjancsi vèlemènyèt kikèrjük az új admin kilètèt illetően.Újràzol,tuti! :D
 #130781  Szerző: markfelt

ne bántsatok, szomi leszek :((((((
 #130780  Szerző: djlacee

Nem lehet, hogy Pasa erre gondolt az "adminként nemigen működsz" szöveggel?
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 541