Pasa írta: mert te folyamatosan leoltasz itt mindenkit (okoskodsz). Ez a helyzet a fikázással is, többnyire miattad hívják néhányan ezt fikafórumnak.Ez így igaz.
Pasa írta: mert te folyamatosan leoltasz itt mindenkit (okoskodsz). Ez a helyzet a fikázással is, többnyire miattad hívják néhányan ezt fikafórumnak.Ez így igaz.
kukac írta:Most pedig jöjjön az időjárás!Nyertem.
(bár úgysem fogod kibírni, hogy beszólj még
egyet nekem )" " - ha neked ez az idojaras, akkor ne csodalkozz hogy beszolnak neked!
kukac írta:Az okoskodással, a fikázással, az acsarkodással ellentétben, amit te itt képviselsz.Hát ha nem engem kóstolgatnál most éppen, még jót is mulatnék rajtad.
Pasa írta:Világos, hogy ismét mindenki rámtámad (együtt a falka)- az időjárásba nem csak az fér bele hogy esik az eső vagy süt a nap, hanem az ezzel kapcsolatos minden egyéb tevékenység, pl. a kertészkedés is. Az okoskodással, a fikázással, az acsarkodással ellentétben, amit te itt képviselsz.
- ez olyan "itt mindenki hülye csak én vagyok okos"-szindróma, súlyosabb esetekben kezeltetni illik!kukac írta:valoban nem ertem, de a jackass-t sem ertettem. Most akkor en hulye vagyokHelyes. Piros pont."
- kedves vadász, ez szövegkörnyezetből kiragadott részlet - jellemző manipulációs próbálkozás a hozzád hasonló pártfunkciknak. Ilyet én is tudok: "...hulye vagy..." - és ez mekkora piros pont?
kukac írta:kettonk kozott az a kulonbseg hogy en ok nelkul senkit nem szoktam "fikazni", talan ezert nezik el nekem hogy neha jartatom a szamat.Csak sajnos azt se tudod, mikor miről és kinek beszélsz. Te ok nélkül nem szoktál...? Vicc. És az a különbség köztünk, hogy én valóban nem szoktam.
- mondod te, aki azt se tudja mire lentebb ír valamit, hogy fentebb éppen még miről beszélt...
kukac írta:Veled ellentetben senkinek nem nyaltam be.Ezt meg kifejthetnéd, és idézhetnéd (mármint hogy én kinek, mikor és hogy nyaltam itt be), mert még hiteltelenebb leszel így.
- te vagy az a fóumozó akiről hamarabb kiderült a pártállása mint a szakmai kvalitásai. innentől kezdve nem kell nagyon magyarázni hogy kinek nyaltál be, és a hitelességi kérdést sem neked kellene firtatni másokkal szemben...
Csongii írta:Szóval ez ilyen kötetlen, ahogy a neve is mutatja.Hát én most is azt olvasom ott fent, hogy "Időjárás", de mindegy. Ha villám vág egy csigába, az kigyulladhat, sőt a csúszós sínen a vonat se tud jól fékezni, így véresre trancsírozhat bármikor egy kisgyereket.
kukac írta:valoban nem ertem, de a jackass-t sem ertettem. Most akkor en hulye vagyokHelyes. Piros pont.
kukac írta:kettonk kozott az a kulonbseg hogy en ok nelkul senkit nem szoktam "fikazni", talan ezert nezik el nekem hogy neha jartatom a szamat.Csak sajnos azt se tudod, mikor miről és kinek beszélsz. Te ok nélkül nem szoktál...? Vicc. És az a különbség köztünk, hogy én valóban nem szoktam.
kukac írta:Veled ellentetben senkinek nem nyaltam be.Ezt meg kifejthetnéd, és idézhetnéd (mármint hogy én kinek, mikor és hogy nyaltam itt be), mert még hiteltelenebb leszel így.
Csongii írta:Szóval ez ilyen kötetlen, ahogy a neve is mutatja.Hát én most is azt olvasom ott fent, hogy "Időjárás", de mindegy. Ha villám vág egy csigába, az kigyulladhat, sőt a csúszós sínen a vonat se tud jól fékezni, így véresre trancsírozhat bármikor egy kisgyereket.
kukac írta:Gondolom a szagtol atmennek a szomszedba.
asimov írta:....
(Holnap szerzek valahonnan élesztőport, aztán új bekezdés.)