Hát emberek, én megmondom őszintén már régóta tervezgetem, hogy ezt megírom, mert még ilyen elb**ott rádiót még életembe nem hallottam (műsorvezetésileg). Egyszerűen odakapcsolok és már eleve a rádió hangminőségétől okádok, hát még amikor ezeket a "kellemes" hangú műsorvezetőket meghallom, (és még ráadásul oda van k**va a basszus is ennek a kicsit sem orrhangú ipsének, hogy tuti legyen az összhatás) hát idegemben felmásznék az Avas-Kilátóhoz és letépném az antennát! Ne haragudjatok, tényleg, de ezek még két értelmes mondatot nem tudnak megfogalmazni, csupa töltelékszövegeket mondanak, teljesen feleslegesen, hülyeségeket pofáznak és próbálják utánozni a Roxy-t, stb. Ha odakapcsolok, az csak is a zenék miatt van, mert azért az nem rossz. De ha neadjisten én lennék pl. a góré, az ilyeneket kiszórnám és ha annyira jó pl. ez a Szabi is, akkor menjen vissza a Rádió 35-be és adja ott az ívet! Vagy ez nem zavar senkit amúgy? Csak engem?
Jó most egy kicsit jobban felspanoltam magam a kelleténél, de az nem semmi amit azok ott a dombon csinálnak. És abszolút egyetértek az előttem szólókkal.
Radio HereWeGo - Az Angliai Magyar Rádió
http://www.radioherewego.uk/