RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#132540  Szerző: LazlowHUN

Tokajban már elindult az "E" multiplex. Mondjuk érdekes, hogy a "D"-n hat tesztcsatorna van/volt, ezen meg 10 :o (Az utolsó lemaradt)
Kép
 #132531  Szerző: LuciFerko

Az új hálózat lakossági lefedettsége az első ütem kiépítése után 85%-os lesz, az AH az adásokat 34 telephelyről – 19 nagy és közepes, 15 kis teljesítményű adó – sugározza. A cég tervei szerint a szerb, ukrán és román analóg földfelszíni televíziós hálózatok lekapcsolását követően, a jövő évben a második ütemmel zárulhat a hazai országos DVB-T hálózatok kiépítése.
Persze, az ukránoknál most ez a legnagyobb gond. Szerintem 3-4 éven belül ott nem lesz semmi lekapcsolás...
 #131840  Szerző: LazlowHUN

Tokaj
Kép
 #131839  Szerző: Zorro90

Kiskőrösről már megy, Teszt1-től Teszt6-ig vannak rajta a tesztcsatornák. A Teszt1-en a MinDigTV Info csatorna megy (alatta Petőfi szól), a többin pedig ez az állókép, hang nélkül:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #131694  Szerző: LuciFerko

Snake írta:
adminisztrator írta:én ma megnéztem, átkerült. a 93.6 antennája felett van.
Lehet h hülye vok, de azok ottvannak már jóideje.
igen, kb 1 éve.
 #131681  Szerző: Snake

Lehet h hülye vok, de azok ottvannak már jóideje.
 #131678  Szerző: asimov

Nekem elmaradt a túra... kösz az infót!
 #131516  Szerző: LazlowHUN

Biztos látványos művelet lesz:
Az AH 2014. június 11. és 16. között hat telephelyén (Tokaj, Aggtelek, Kékes, Úzd, Nagykanizsa és Sopron) helikopteres antennacserét végez, melynek keretében sor került a torony tetején lévő korábbi antennarendszer leszerelésére és a több tonna súlyú, új antenna helikopteres beemelésére. Az AH a helikopteres antennacserék alatt is biztosítja a MinDig TV és MinDig TV Extra programok zavartalan vételét az érintett vételkörzetekben.
http://mindigtv.hu/tovabb-bovul-digital ... alozatok-t
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 203