RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #162633  Szerző: asr27

thenewdeam0n írta:Mit tud a Klubrádió? :D
Kép
Azt, amit a Kossuthon vagy a Karc-on meg sem említenek! ;)
 #162632  Szerző: thenewdeam0n

Mit tud a Klubrádió? :D
Kép
 #149689  Szerző: markfelt

szerintem úgy értette a hölgy, hogy magánkézben lévő
 #149687  Szerző: Attis

Nem tudom értelmezni:
Az adatokból ugyanis nyilvánvaló, hogy Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi »beszélő rádiója« július-augusztusban is jobban szerepelt piaci versenytársainál
92,9 óta nem kereskedelmi. Hogy a többi "beszélő rádiót" veri hallgatottságban, az abszolút hihető.
 #135126  Szerző: LuciFerko

Másnál is szakad az online adás?
 #131930  Szerző: Pihe

93.5 Klub Radio Debrecen ssss!!!
 #131928  Szerző: markfelt

kJoe írta:
Kovi02 írta:A klub vétele egész jó,Fehérváron RDS+ST
Az M3-ason egészen nekem Gyöngyösig szólt....
Az M5-ösön Dabasnál kezd el recsegni,Kecskeméten ritka az RDS+ST
A gyöngyösi freki eléggé gyenge,Hatvannál kezd el bejönni,de egy 5,6 km múlva már lehet RDS+ST
na ezt meséld el légyszi, hogy sikerült neked ilyen jól befogni a Klub-ot Fehérváron. Azt még el tudom képzelni, hogy a város mellett elhaladva főként M7-en a vasút felett viszonylag jól jött. De a városon belül, a móri Máriával felváltva lehet csak hallgatni, azonos frekin vannak. Talán Öreghegy a víztorony körül van még esély jobb vételre... :mellow:
talán a 95.3-ra gondolt. de jó lenne, ha átgondolná, amiket ír.
 #131927  Szerző: kJoe

Kovi02 írta:A klub vétele egész jó,Fehérváron RDS+ST
Az M3-ason egészen nekem Gyöngyösig szólt....
Az M5-ösön Dabasnál kezd el recsegni,Kecskeméten ritka az RDS+ST
A gyöngyösi freki eléggé gyenge,Hatvannál kezd el bejönni,de egy 5,6 km múlva már lehet RDS+ST
na ezt meséld el légyszi, hogy sikerült neked ilyen jól befogni a Klub-ot Fehérváron. Azt még el tudom képzelni, hogy a város mellett elhaladva főként M7-en a vasút felett viszonylag jól jött. De a városon belül, a móri Máriával felváltva lehet csak hallgatni, azonos frekin vannak. Talán Öreghegy a víztorony körül van még esély jobb vételre... :mellow:
 #131854  Szerző: kukac

LewyDee írta:Mindent megtesznek hogy bukjon el a rádió. De ha mégsem járnak sikerrel majd a reklámadóval bezáratják.
- jajj ne legyél már ilyen rosszindulatú! ugyan miért fáj neked ez az adó? mit ártott neked?
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 137