kukac írta:Na tehat akkor most hulyeseg vagy nem? Legyen mar valami kovetkezetes, karakteres velemeny ezen a forumon, mert ez a maszatolas borzaszto!
"nem tudom, nem voltam ott", meg nem érdekel igazából kerényi imre szexuális élete.
mondjuk elég durva kontraszt, hogy épp az NBC4 New York-ot nézem, és egy ismert alak, Jonah Hill totális szégyenben kért elnézést az egyik esti showban, amiért egy paparazzora azt mondta, hogy "hülye köcsög", mert az nem hagyta békén.
konkrétan úgy, mintha mondjuk azt mondta volna neki, hogy "kibelezlek és megetetlek a disznóimmal, te anyabaszó magzatköpedék" és el is kezdte volna az attrakciót a kamerák előtt, nem szimplán azt mondta volna (nem is az orientációjára utalva) az illetőnek, hogy "hülye köcsög", ami súlyosan homofób-számba megy ott és az elfogadhatatlan és épp hogy nem jár börtön érte.
hungáriában meg ugye simán buzilobbiznak a frusztrált miniszterelnöki biztosok, bizonyosan attól tartván, hogy európában a sok homoszexuális miatt nem fog születni több gyerek (ezek szerint él bennük a félelem, hogy esetleg ők is bebuzulnak, ha egyszer majd összeházasodhat mondjuk kovács józsef és kis pista tunyogmatolcs-alsón).
na de a témát részemről kimaxoltam.