Zorro90 írta:M1-en délután, a Párizsi helyszínelőkben kurva anyázás cenzúra nélkül, mumifikálódott holttest látványával kombinálva... gratulálok!Láttam

Zorro90 írta:M1-en délután, a Párizsi helyszínelőkben kurva anyázás cenzúra nélkül, mumifikálódott holttest látványával kombinálva... gratulálok!Láttam
adminisztrator írta:- most éppen buzilobbizunk, Kerényi -"a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott" -Imre után szabadon.kukac írta:@admin: ezt valoban kimaxoltad, de az allaspontod tovabbra se sikerult megismerni. Erre mondtam en hogy megy a maszatolas.nem teljesen értem a problémát. pontosan milyen témában várod az álláspontomat?
kukac írta:@admin: ezt valoban kimaxoltad, de az allaspontod tovabbra se sikerult megismerni. Erre mondtam en hogy megy a maszatolas.nem teljesen értem a problémát. pontosan milyen témában várod az álláspontomat?