RADIOSITE Fórum

• Európa Rádió

#132294  Szerző: Csongii

A Petőfi 5,1 Kw-al ad a táblázat szerint Szegeden, Pécset pedig 5,6 KW-al a Dankó.
A Class FM Pécsről pedig 50,1 KW-al sugároz, Szegedhez képest magas pontról, nem kell csodálkozni, hogy így beszórja.
 #132291  Szerző: Kovi02

A nagy országosoktól nagyon....
Petőfi 5,6kW??
Ugyan már,itt kinyomja a Pécsi 104,6,aminek ugye itt nem kéne jönnie..
Tompa még hivatalos vételkörzet??
A Class FM-et meg Kelebián is Pécsről kell szedni,sőt már Kiskunhalason-Kiskunmajsán is...
0,4kW ha jól tudom..
Petőfinél nincs RDS Tompán,meg se áll a seeker,max,ha Kossuth jön,de az Európa mindenhol tisztán jön,még Bácsalmáson is behozható...
Telefonnal ezek jönnek a magyar adások közül:
1. Petőfi 103,7 Pécs
2.Class FM 105,5 Pécs
3.Európa 87,9 Szeged
Itt telefonnal nem is hallgatok rádiót,sőt az egyetlen adó,ami tisztán jön,és van valami jó zene rajta,az a "Szerb Ozone FM",vagyis az AS FM ,a 97,0-ról.....
Kíváncsi lennék itt egy rádiós mérésre,hog mennyire nyomja le a 91,5 Pannon Rádió a magyar adásokat....
Szerintem több,mint 50%-al lenne több a hallgatottsága....
 #132284  Szerző: Glenn

Szegedről az Európa az egyetlen, ami az 50 km-re lévő Adán is vehető. Ciki... :shock:
 #132269  Szerző: Kovi02

A szegedi adók vételi sorrendje:
1:Európa 87,9 (RDS+ST)
2: Petőfi 104,6(Nagyon zavarja a 104,6 Pécsről és a 104,4 Szabadkáról)
3:Kossuth(Zavarja az RTS BG 2)
4: Radio 88(Jól jön,nem zavarja semmi,de gyenge a teljesítménye)
5:Lánchíd(Jól jön,de gyenge a teljesítmény)
6:Class FM (Hogy jön el ez idáig??)
 #126969  Szerző: tom1208

Lázadnak a hallgatók az Európa facebookján hogy nemsokára indul a sátoraljaújhelyi 100 MHz. Ezek szerint csak szerették az elődjét, a Rádió Aktívot.
 #121536  Szerző: AudioSonicCR200W

Vicces, hogy elég sokan határon túli -esetleg nem magyar nyelvű- adásokat napi szinten, rendszeresen hallgatunk.

No most: vagy a határon túli államok kínálata a "nagyon jó", vagy a miénk rossz...

Az Európa egyébként a maga 1 kW-jával a 87,9 MHz-es szegedi adójukról kiválóan szól Tompán, még konyharádióval is. :yes:

Gratulálok hozzá, jó helyen van az a torony! 8-)
 #121429  Szerző: Szd96

OFF:
Én az ukrán Kiss FM-et szoktam arrafelé hallgatni :D
 #121425  Szerző: markfelt

akkor fejtsd ki kérlek ott, mert érdekel
 #121424  Szerző: tomee87

djlacee írta: Megnézném ott az Expres, Europa2, Jemné, Funrádio hallgatottsági adatait
0 a hallgatottságuk.
Nem részletezem miért, mert politikai topic lenne.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18