RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#132761  Szerző: Zorro90

Nagyon durva ez is, de sokkal rosszabbul is végződhetett volna... Gyors felépülést kívánok!
 #132759  Szerző: dkemeny77

noartist írta:Na, életem első komolyabb sérülésén is túl vagyok...
Országútival nagyban hajtok, amikor az útra tévedt szalmának hála eltűnt alólam a Peugeot...
Szerencsére megúsztam egy kulcscsonttöréssel, meg 16 horzsolással. :)
Basszus...
Jobbulást és gyors felépülést kívánok neked!
 #132757  Szerző: Csongii

Bakker, még jó hogy "csak" szalma volt és nem egy traktor vagy hasonló.... jobbulást.
 #132754  Szerző: noartist

adminisztrator írta:omg, basszus. gyors felépülést!
Köszi, igyekszem. :)
Bár a bringa nem volt ilyen szerencsés, fáj is a szívem. Kicsit szétrepült szegény.
 #132753  Szerző: markfelt

omg, basszus. gyors felépülést!
 #132751  Szerző: noartist

Na, életem első komolyabb sérülésén is túl vagyok...
Országútival nagyban hajtok, amikor az útra tévedt szalmának hála eltűnt alólam a Peugeot...
Szerencsére megúsztam egy kulcscsonttöréssel, meg 16 horzsolással. :)
 #132684  Szerző: dkemeny77

Oks értettem! :D
 #132680  Szerző: asimov

Egyetértek! (ha számít ez)
(Hibák, problémák, beállítások kitárgyalása csak technológiai eszmecsere, de egy torrentlink vagy konkrét tracker emlegetése már egészen más történet)
adminisztrator írta:
dkemeny77 írta:Admin! Esetleg egy torrent topic beleférne? Nem láttam hogy lenne....

Vagy nem fér a szabályzatba? :-)
torrentlinkeket megosztani nem lehet, magáról a technológiáról pedig lehet beszélni más topicokban (pl. informatika, tudomány és technika).
 #132676  Szerző: dkemeny77

adminisztrator írta:
dkemeny77 írta:Admin! Esetleg egy torrent topic beleférne? Nem láttam hogy lenne....

torrentlinkeket megosztani nem lehet, magáról a technológiáról pedig lehet beszélni más topicokban (pl. informatika, tudomány és technika).
Köszi :-) .
 #132674  Szerző: markfelt

• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 541