Valaki tudna értelmes magyarázatot adni arra, hogy a digitális átállás után 10 hónappal még mindig mi indokolja az M1-en az éjszakai adásszünetet?
Tegnap felvettem az utolsó filmet erről a csatornáról, és a felvétel végén megvan a filmet követő ajánló blokk, a Himnusz, a stáblista, az óra, na meg ahogy átkapcsolják a cuccot monoszkópra és 1 kHz-re. Ez ebben az esetben 3:03-kor történt, ami mondjuk az eddigiekhez képest már nagyon szép. A kiadott műsor szerint viszont a mai adás 5:20-kor indult, a kimaradó szűk 2 és fél órára nem tudtak mit kitalálni?
Ha ebben az idősávban akarok felvenni valamit és a pendrive-on nem marad már elég hely neki, vagy a set top boxom éjfél utáni feledékenysége miatt - biztos, ami biztos - felkelek és magam indítom el a felvételt, kellemetlen tud lenni a sípolás, ha előtte épp az M1-ről vettem fel és nem vettem le a hangot. Ha műsorral valamiért nem tudják/nem akarják feltölteni ezt az időintervallumot, legalább mutathatnának egy akváriumot, mint anno a Dunán, vagy a FOX példáját követve összehozhatnának egy animált "szünetjelet", amihez Ákostól kérhetnének egy párszor pár hangból álló xilofonjátékot, és ezeket játszanák végtelenítve fél 6-ig...
Tudom, a monoszkópra és a mérőjelre is szükség van a műszaki ellenőrzés végett, de 2 és fél órán át?