RADIOSITE Fórum

• Politika

#134334  Szerző: kukac

most mondja az rtlklub hogy a kormány kitömte a jelöléssel navracsicsot havi 6 és fél millióval. kétségtelenül kifizetődő ma fideszesnek lenni.
 #134332  Szerző: szemilan

admin írta:https://www.youtube.com/watch?v=uOq0Cfi ... e=youtu.be
hát én BESZAROK a röhögéstől
A tartalmát sajnos nem tudom megítélni (igaz, vagy sem, vagy csak félig igaz), de magáról a videóról véleményt tudok formálni.

Az ötlet jó, de a megvalósítás félre sikeredett. A szereplő politikusokon egy árva pozitív jel sincs. (és valóban vannak benne vicces jelenetek...mint pl.: a mezőn viccesen járni, vagy a kamerák előtt tátott szájjal elballagni) Mindegyik komolyan és lehangoltan néz. Ráadásul a hossza sem okés, túl hosszú. Ezzel nem tudják meggyőzni azt, aki még nem döntött. A zenéről nem is beszélve, az inkább olyan nyomasztóan monoton. Valami szöveget is vártam volna, ami megtöri és információt ad a választó számára.

De csak, hogy a tartalomról is írja valamit (a videó alapján ez jön le):

Fejlesztéseik
Várhegyi Széplátó (Ott a mobiladó a tetején, így könnyen el tudom képzelni, hogy valamelyik mobilszolgáltató emelte, vagy újította fel és a politikusok csak az igen szavazataikkal és a zsebre tett pénzükkel járultak hozzá a megvalósításhoz).
Szabadtéri színpad (egy ilyenre szüksége van egy balatoni községnek, alapvető elvárás és nem is lehet drága a kivitelezése).
A Bacsák teret gondolom felújították, mert a járdán és a táblán nem úgy néz ki, mintha újonnan épült volna.
A gimnázium laborjánál jól mutat a gimnázium konyhája felirat (vagy ez labor és konyha együtt??).
Érdekes, hogy a műfüves pályáról alig van vágókép......
Rendelőintézet (semmitmondó képsorok), de ugyan ez a parkolóra is.
Játszótér...na de hol vannak a gyerekek? (na meg a játszótér?)
Csisztai út, ami egy járda???
 #134330  Szerző: LuciFerko

http://www.liveleak.com/view?i=4f8_1411143453
Az ISIS legújabb műve, most már az az érzésem, mintha egy háborús filmet néznék. Csak az nézze meg, aki bírja az ilyet...

http://www.liveleak.com/view?i=232_1411050278

Itt meg jól értem, hogy egy angol újságíró fog propagandaanyagokat csinálni nekik?
 #134328  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Én attól félek, hogy ha a Fidesznél történni fog valami, akkor káosz lesz kormányzóképes ellenzék híjján.
akkor görögország 2 leszünk
 #134326  Szerző: LuciFerko

Én attól félek, hogy ha a Fidesznél történni fog valami, akkor káosz lesz kormányzóképes ellenzék híjján.
 #134325  Szerző: kukac

@asimov: "...igy lassan levehetik a fi-t a -desz elől."
- a "de"-t már rég kidobták, viszont így akkor marad csak az "sz".
A vezér állítólag időnként kijárkál Graz-ba némi pszichiátriai fullgenerálra, szóval nem csoda ha mára már úgy néz ki mint a saját öregapja. :)
 #134324  Szerző: asimov

Persze, hogy folytatják.. nem is tehetnek mást, mert csapdában vannak: abban a pillanatban, amikor bármiben visszakoznának vagy beismernék, hogy tévedtek, lavinaszerű szavazóbázis olvadás indulna meg, ezért inkább a tévedéseiket is tovább erőltetik, akár tétet emelve is. Akár a kritikákat megfogalmazó, saját emberek kiiktatása árán is (Pokorny, Ángyán)
Pokorny-t nagyon megalázó módon tetette félre OV. Ángyán kiiktatása pedig, egyetlen NEM szavazat miatt, és nagyon durva módon történt. Szó szerint megfenyíttette őt OV mert hogy "a "frakciót minden eszközzel egyben kell tartanom!" (OV maga mondta ezt!) A stílus önmagáért beszél.
Akkor lett OV meghosszabbított karja a komplett fidesz frakció.

Marad az erőpolitika, annak az összeomlásáig. Mert össze fog omlani ez az autokratikus rendszer legkésőbb akkor, amikor A Vezér kiesik a képből. (A belülről szétesés is sanszos, mert minden fideszes politikus azt a hatalmat akarja majd, amit OV maga köré koncentrált.)
Az ok egyszerű: közel és távol nincs még egy olyan hatásos szónok, mint OV (az emberek nem programra, hanem annak az "eladójára" szavaznak) és nem mellesleg a fidesz összes többi politikusa, kivétel nélkül mind érintett valami csúnyaságban, tehát kompromittálható.

Amúgy OV-n látszik már nagyon a "szabadságharc" és a kor is. A saját sajtósai sem képesek már róla tisztán előnyös fotókat készíteni, annyira öregedett az utóbbi években. Sokkal rosszabbul néz ki a koránál. (tessék pár évvel ezelőtti fotókat megnézni róla) Az se lenne nagyon meglepő, ha kiderülne valami krónikus betegsége, ami a valós oka a látványos öregedésének.
A fidesz-nek amúgy sincs mire biztonságba helyezkednie, mert a vezető politikusainak az átlagéletkora OV nélkül is 50 körül van, így lassan levehetik a fi-t a -desz elől.
admin írta: nekem márpedig meggyőződésem, hogy folytatja
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 517