RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#134671  Szerző: szemilan

Az mennyire gáz, ha az áramszolgáltató levagdosta az ágakat, és:

1. Lógnak össze vissza a levágott ágak a drótok között
2. a nyers, nedves még ép faág serceg és szikrázik ahogy hozzáér a dróthoz.
 #134632  Szerző: kukac

Na ha megszoktad akkor olyan nagy baj azért csak nem lehet! :D
 #134631  Szerző: szemilan

kukac írta:Ha megszoktad, akkor ennek biztos oka van, de nem feltétlenül én :) de ahogy gondolod. én mindenesetre értettem a cikket... ;)
De Te. :lol: Mert csak tőled szoktam ezt meg.
 #134630  Szerző: kukac

Ha megszoktad, akkor ennek biztos oka van, de nem feltétlenül én :) de ahogy gondolod. én mindenesetre értettem a cikket... ;)
 #134615  Szerző: szemilan

kukac írta:@szemilan: jo, akkor mondom megegyszer: a cikkben pontosan elmagyarazzak hogy miert pont ezt a cifra utat jarjak :)
Már megint a lényeget nem sikerült megértened....de sebaj, már megszoktam. Részemről a téma lezárva, mert felesleges tovább ragozni....
 #134598  Szerző: kukac

@szemilan: jo, akkor mondom megegyszer: a cikkben pontosan elmagyarazzak hogy miert pont ezt a cifra utat jarjak :)
 #134595  Szerző: szemilan

kukac írta:@szemilan: dehogy veszem, csak a cikkben benne van a valasz azokra a felvetesekre, amiket itt leirtal, azert nem ertem. :)
Jó, akkor mondom még egyszer. :)

1. Nevetséges, hogy egy civil szervezet lép, a jogalkotó helyett, holott ez neki lenne a feladata.
2. A törvények nem engedik perelni a jogalkotót.
3. Nevetséges a TASZ válasza, ha egyszer több cég is kötelezett az adatgyűjtésre, perelhetnék őket is.
4. 2 cég állásfoglalása érkezett be, ezért csak 2 céget perelnek, miközben több is érintett az ügyben

Nem tudom ezt jobban elmagyarázni neked, hogy megértsd mi ebben a nevetséges. De talán ez a mondat segít:

A jogalkotó által hozott törvény, EU-s jogokba ütközik, akkor illik azt neki kijavítani, vagy megsemmisíteni.
 #134594  Szerző: asimov

A "pre-paid" jellegű előfizetéstől függetlenűl, a Spotify egy remek szolgáltatás.
Tele volt már a tököm az mp3-ak vadászgatásával és pakolgatásával, meg playlist-ek összegyalulásával... helyfoglalás, rendezgetés.. ide tenni, odatenni, HDD cserekor másolgatni...
A felhős spotify-val meg, 100 km-rel odébb, tesómnál is csak pár katt és szólnak a zenéim épp úgy, mint otthon és közben semmi dolgom/gondom a tárolással/szállítással, minden készen és -netközelben- mindenkor kéznél van, csak hallgatni kell. Teljesen jó.

A TRANCE kínálat akkora, hogy a földi paradicsomban érzem magam. :D (A State Of Trance széria talán összes epizódja fennt van. A Trance Classic "albumhegy" szinte már csak hab a tortán...
asimov írta:Normális előfizetés akkor jön létre, ha kötsz ....
 #134593  Szerző: kukac

@szemilan: dehogy veszem, csak a cikkben benne van a valasz azokra a felvetesekre, amiket itt leirtal, azert nem ertem. :)
 #134589  Szerző: szemilan

kukac írta:@szemilan: pontosan melyik reszet erzed nevetsegesnek? A fennallo gyakorlatot, az ab nem perelhetoseget, a tasz kezdemenyezeset aki legalabb foglalkozik a dologgal, vagy mit?
1. Perelni azért egy céget, mert betartja a számára előírt jogszabályokat....
2. Nem perelhető az, aki valójában hibás.....
3. Csak 2 érintett céget perelnek... (mikor lehetne vagy 10-et is.)
4. A magyarázat a miértre... (miért csak 2 cég)

Úgy gondolom, aki egy kicsit is tudja értelmezni a történteket, az érti mi a nevetséges dolog benne. (ezt most ne vedd személyeskedésnek)
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 541