RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#134995  Szerző: Zorro90

Mától bizonytalan ideig a 89.5 Music Fm 24 órás magyar nyelvű adással jelentkezik. :D
 #134869  Szerző: kukac

Semmi. Azert mert van pelda ra hogy a celcsoporton tul is hallgatjak, egy dolog. Palotaforradalmat meg nem kell tole varni.
 #134867  Szerző: comet

Közel 50 felé én is Music Fm-et hallgatok... mi baj van ezzel? :D
 #134849  Szerző: ceve

Tegnap délután, céges busszal hazafelé: ötvenes sofőr, aki eddig Kossuthot, Petőfit, Bartókot vagy Klasszikot hallgatott, most Cooky mixét nyomta, még a Café del mar-nál sem kapcsolt tovább...

Ma reggel, Budapest-Zalaegerszeg távolsági busz: 60 év körüli sofőr, felszálláskor halkan zakatol a Walking with Elephants, majd Music FM szignál... Fehérvárig nem is kapcsolt el.

Kíváncsi leszek a legközelebbi mérésre. Lehet, hogy Bochkor Gábor érkezésével mi leszünk a house-rajongó nyugdíjasok országa? :shock:
 #134776  Szerző: markfelt

kukac írta:@Ivoa: lehetne pl. a műsor címe: "Kelés" :)
úgy ám :D
 #134768  Szerző: kukac

@Ivoa: lehetne pl. a műsor címe: "Kelés" :)
 #134762  Szerző: Ivoa

kukac írta: Én azon a véleményen vagyok, hogy Bochi bárhol megállja a helyét.
nem is bocsit féltem :)[/quote]

Végülis Bochkor minden kívánsága teljesült. István Danit és egy karakteres nőt akart maga mellé műsorvezető-társnak, ahogy az elmúlt években mondta. Megkapta István Danit, és Petra is eléggé karakteres. Tartottam eleinte ettől a felállástól, de jók együtt. Pont. :)

Ha nem lenne a tévében, lazán javasolnám, hogy a műsort kereszteljék át Frizbire. De mivel van, ezért ez a név nem jó. Amúgy meg már annyi név futott Petra mellett az Önindítóban (Harsányi + Hajdú Steve + Istenes Bence + Bochi + István Dani), hogy az Önindító név helyett kellene valami más. Amúgy is eléggé furcsa név.
 #134759  Szerző: kukac

Wolfman írta:
kukac írta:
Dani írta:Nem Bocskor Gábor tehetségét akarom kétségbe vonni, de szerintem ebbe a rádióba Istenes Bence sokkal jobban illett.
ezt próbáltam fejtegetni még az elején, de lehurrogtak.
Én azon a véleményen vagyok, hogy Bochi bárhol megállja a helyét.
nem is bocsit féltem :)
 #134758  Szerző: Wolfman

kukac írta:
Dani írta:Nem Bocskor Gábor tehetségét akarom kétségbe vonni, de szerintem ebbe a rádióba Istenes Bence sokkal jobban illett.
ezt próbáltam fejtegetni még az elején, de lehurrogtak.
Én azon a véleményen vagyok, hogy Bochi bárhol megállja a helyét.
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 565