admin írta:hasonló, kurvanyázós véleményem van a közmédia 2010 előtti időszakáról is, mindig is az aktuális kormány szócsöve volt és tulajdonképpen semmi szükség rá. amit csinálnak minden, csak nem közszolgálatiság.
Mindig szócső volt, mindig az is marad. Így van ez szinte mindenütt (tisztelet a kevés kivételnek). Viszont nagyjából csak a közmédia csatornái adnak nézhető és élvezhető műsort előfizetés nélkül. Ez is a feladatuk, és ezt jól csinálják. Ergo, szükség van rájuk.
Csongii írta:rengetegen azt hiszik a fityisz jobb, mint a maszop, meg a többi. Sajnos itt a tévedés, hiszen semmivel sem jobbak, ugyan az a szint, csupán ügyesebben kommunikálnak és hallgatnak el dolgokat. Ugyanúgy lopnak, csalnak, stb., stb., mint a másik oldal, sőt szerintem még jóval nagyobb tétben is játszanak.
Tényleg? Hol vannak a tények?
Csongii írta:Mondom ezt úgy, hogy sosem tettem X-t se az egyikre, se a másikra.
Tudod, van egy mondás, ami ma már közhely, viszont abszolút igaz: aki nem szavaz, az ne nyilvánítson véleményt. Mielőtt rákérdeznél, bizony, véleményt ott a szavazófülkében kell nyilvánítani.
Csongii írta:Szóval az a véleményem, hogy marhára ki kellene takarítani a parlamentet az olyan emberektől akik 10 évnél régebb óta ülnek ott, de ha az 5 évnél régebbieket is, az se baj. Kellene a változás és a friss kommunizmustól mentes tudat. Nem azt mondom, hogy ami az amcsiknál van az mind jó, de hogy ez a visszalépünk lassan Észak-Korea szintjére nem jó, az tuti.
Miért? Ha valaki 10 évnél régebben csinál valamit, azt ki kell rúgni? Jaj istenem, hamar munkanélküli lennék, ha rajtad múlna. Ha valaki valamit jól csinál, az mindegy, hány éve teszi. Szerintem más a mérce.
A kommunizmust meg inkább hagyjuk, mert te maximum olvastál róla. Kommunizmustól mentes tudat nem lehet ott, ahol ex kommunisták törtetnek, és meggyőznék a fiatalokat, hogy az már a régmúlt.
Az amcsikat is hagyjuk inkább, mert ahol az elnök is a korrupciós lista első tízében benne van, onnan ne tanítsanak másokat.
Észak-Koreát meg nem nagyon értem. Nem lehet autód? Nem lehet okos telefonod? Nem mehetsz külföldre? Nem küldheted az anyjába a miniszterelnököt? Nincs mit enned? Demagógia...
asimov írta:Az eredetileg benyújtott törvénytervezetben (neten elérhető) nem volt felső korlát az internet adatforgalmi adóra.
Azt én sem láttam, de tény, hogy már pénteken kiszivárgott a 700 forint. Egy rakás híroldal lehozta (most hadd ne nyomozzak, megtalálod).
asimov írta:Egy kérdés: automatice "balos köpködő"-nek számít az, aki nem rajong elvakultan a Vezér politikájáért, sőt, uram bocsá'... kritizálja azt?
Remélem nem, mert -hiszem- van ám középút is.
Az nem számít - szerintem - annak, de itt sajnos ezt látom folyamatosan. A kritika kell, de ha valami jól megy, az miért nem jó? Ha az ellenzék balf@szkodik, az meg vagy szóra sem érdemes, vagy jó, csak a rossz indulatú kormánypárti média félremagyarázza. Aki meg kormánypárti, az itt le van oltva (van tapasztalatom erről).
admin írta:a fidesz a 2/3-ados felhatalmazással súlyosan visszaélve egy patyomkin demokráciát / illiberális demokráciát / puha diktatúrát / autoriter államot alakított ki, eleinte csendben, de aztán már direktben (civilek, watchdog média ellehetetlenítése, net megtámadása, választási csalások stb.), mielőbb el kell őket takarítani a picsába. persze csak akkor, ha már van kormányképes ellenzék, megfelelő programmal és támogatottsággal.
Ez meg a nap legnagyobb butasága.
Ha ezt négy éve írtad volna, még elgondolkodtató is lehetne, na de a második totális Fidesz győzelem után, hááát...
Na most jöhet a birka nép, az agymosott hárommillió, meg az egyéb hasonló butaság.