RADIOSITE Fórum

• Politika

#136035  Szerző: Csongii

djlacee írta:Szerintem töröljük a politika topikot megint, és soha, semmilyen körülmények között ne állítsuk vissza vagy hozzuk létre újra.
Miért!? Már itt a pattogatott kukorica és az üdítő is. :lol: :lol:
 #136034  Szerző: kukac

@Pasa: "Aki fent van a facebookon, az nyilvánosan hülyét csinál magából? Akkor egy platformon vagyunk (persze nem, mert csak te vagy a hülye)..."
- te azok kozul vagy akik nem veszik eszre amikor mar rajtuk rohog mindenki, sajat nev alatt tolod fullba a retardot - a te dolgod - az enyem pedig hogy kirohogjelek! :D
 #136033  Szerző: kukac

@Pasa: "Látom, hosszú volt a három hónap böjt. Kívánsz nagyon, mi?"
- nem vagy az esetem barmennyire is erzelmeskedsz iranyomban! :)
 #136032  Szerző: kukac

@djlacee: "Szerintem töröljük a politika topikot megint, és soha, semmilyen körülmények között ne állítsuk vissza vagy hozzuk létre újra."
Ez az egyetlen porgos topic az egesz forumon, raadasul remekul szorakozunk, maradjon csak! :)
 #136031  Szerző: Glenn

kukac írta:nahat, micsoda erzelmeket valtok ki beloled. Gyanus vagy te nekem! :troll:
Látom, hosszú volt a három hónap böjt. Kívánsz nagyon, mi?
:hehe: :hehe: :hehe:
kukac írta:nyilvanosan hulyet csinalsz magadbol es meg buszke is vagy ra... bravo :)
Aki fent van a facebookon, az nyilvánosan hülyét csinál magából? Akkor egy platformon vagyunk (persze nem, mert csak te vagy a hülye)... :twisted:
 #136030  Szerző: kukac

@Pasa: "Én mindenhol saját névvel és fotóval vagyok fent, mert nem vagyok képmutató majom, mint te."
- nyilvanosan hulyet csinalsz magadbol es meg buszke is vagy ra... bravo :)
 #136029  Szerző: kukac

@Pasa: "Igen, egy kicsit. Az a dilemmám, hogy röhögnek vagy sírnak inkább rajtad."
- nahat, micsoda erzelmeket valtok ki beloled. Gyanus vagy te nekem! :troll:
 #136028  Szerző: Glenn

djlacee írta:Szerintem töröljük a politika topikot megint, és soha, semmilyen körülmények között ne állítsuk vissza vagy hozzuk létre újra.
Ezzel maradéktalanul egyetértek és támogatom. Na, erre mit válaszol a többség?
:shock:
 #136027  Szerző: Glenn

Na, hirtelen megjavult a magától (vagy sem) elromlott fórum.
kukac írta:@Pasa: "Asszem van egy csomó ismerkedő oldal, az is igaz, engem ott nem találsz meg..."
- nem, te csak a facebookon es a megboldogult iwiw-en (google archiv) vagy fent sajat nevvel, csaladi fotokkal. Rofl
Én mindenhol saját névvel és fotóval vagyok fent, mert nem vagyok képmutató majom, mint te.
kukac írta:@Pasa: "Igen? Biztos, hogy nem rajtad röhögnek? "
- na mi van, elbizonytalanodtal? :D
Igen, egy kicsit. Az a dilemmám, hogy röhögnek vagy sírnak inkább rajtad. :hehe:
szemilan írta:Akkor hogy akarsz nekem párt keresni?
Dehogy akarok. Nem vagyok én pszichiáter. :gonosz:
szemilan írta:épp arra szerettem volna rávilágítani (úgy 10-15 hozzászólással alább) amire Te most rájöttél végre, ez itt a politika topik. (csak, hogy értsd, folyamatosan másokról alkotsz véleményt, minden egyes hozzászólásodban, a személyeskedést egyszerűen nem hagyod ki sohasem)
Én mondtam neked, hogy ez itt a politika topik. A személyeskedés meg nem az én világom (hanem a tiétek).
szemilan írta:Egy igazi :troll: vagy.
Bagoly mondja verébnek.
asimov írta:Nem, nem lesz az államokban "netadó". Valószínűleg soha.
"Legrosszabb" esetben is az ÁFA mentesség szűnhet meg, az esetleges átsorolás miatt. Az internet ott gyakorlatilag "szent tehén", nagyon is jó okkal. Abban a hét vagy nyolc tagállamban, ahol van különadó az internetre, ott az eredeti, különadó mentességet biztosító törvény meghozása előtt is volt már és mindenhol fix %-ban van meghatározva.
Forgalom alapú internetadó sehol a világon nincsen. Illetve nálunk lett, majdnem. Amúgy a "torrent tüntetőknek" sikerült az, ami eddig senkinek, még az EU-nak sem: meghátrálásra kényszerítették Orbán Viktort.
Ja, nem lesz netadó, hanem már van. De lehet, hogy az egész USA-ban lesz, erről szólnak a hírek. Amikor itt volt szó a netadóról, ami még csak nem is lett volna forgalomfüggő (akár száz filmet is letölthettél volna három sör áráért, de persze jobb sörözés közben lopni a szellemi vagyont), az rettenetes nagy veszély volt. Az a 316 tüntető meg meghátrálásra kényszerítette Orbán Viktort. :lol:
Na, a helyzet az, hogy Orbán az első kormányfő, aki figyelembe vette egy elenyésző kisebbség akaratát. Korszerű hozzáállás, korrekt döntés. Most ez sem tetszik. Ha nem vonja vissza, az sem tetszene.
asimov írta:Engem nem vádolt meg az USA semmivel, viszont megneveztek hat személyt, akivel bajuk van, és ezért az érintettek vízumtilalom alá kerültek.
Az USA-beli korrupciós ügyek az ő problémájuk, míg a magyar állampolgárokat érintő ügyek, sajnos a mi gondunk. Ők csak jelezték ezt.
Goodfriend ebben az ügyben csak szimpla közvetítő, teljesen értelmetlen és felesleges is nekimenni, mert pld. a Orbán Viktor által emlegetett pert meg sem lehet indítani.
Nem az USA-nál, hanem szerencsétlen Vida Ildikónál van a "labda".
Téged is megvádolt bizony. És még hat személyt, akiket nem nevezett meg! Aljasság. Ha én rámutatok valakire, hogy tömeggyilkos, akkor őt ki kell végezni???
A jóbarátot meg felesleges védeni, mert tény, hogy ő egy sakkbábu, de van agya, tehát tudja, mit cselekszik.
Jó, legyen Vida Ildikónál a labda, de tök mindegy, az USA-nak kell bizonyítania az állításait. Tehát kinél is van a labda?
asimov írta:Amúgy, ha nekem nem lenne félnivalóm, akkor az első komolyabb hírbehozás után kikérem az iratokat, bizonyítékokat, aztán -miután kiderült, hogy nincs ott semmi- ország-világ színe előtt elküldöm őket az anyjukba és ügy lezárva.
Atyavilág, ezt most komolyan gondolod? Szerinted ez egy tyúklopási ügy? :o
Egyébként meg kikérte, de - mint kiderült - nincsenek bizonyítékok.
asimov írta:Az a "vicces" USA, az OPEC-en belüli befolyásával és némi EU segédlettel éppen most küldi padlóra Oroszo.-t.
Igen, két nagy párt (itt pontosabb név a csoport, mert a két csoportosuláson belül több száz kisebb párt és egyesület működik együtt és szavaznak egyként) van ott. És akkor mi van? Ez mitől lenne negatív dolog? Így alakult az ország nyúlfarknyi történelme során, ennyi.
Az a vicces USA bizony azt hiszi, bármit megtehet. Ugye, mekkora demokrata állam? És azzal a padlóval azért várj kicsit, lehet, hogy túl korán örülsz.
Bizony, republikánus és demokrata párt van, pont. Itt meg kétharmad van, így alakult a demokratikus választások során, ennyi.
asimov írta:[A feketéket valamikor verték, de akkor nagyon, ez tény. A mostani balhéban fehéreket is vernek, mert gyakorlatilag mindenki tüntet a fekete srácot vélhetően indok nélkül lelövő rendőr felmentése ellen. Újabban művészek, előadók is beálltak a sorba.
Azt tudni kell, hogy odaát a rendőröknek sokkal "könnyebb" a fegyverhasználat, mint Európában bárhol. New-York állam teljes területén már azért lőhet a rendőr, ha a megállított személy valamelyik kézfeje eltűnik a rendőr látóteréből. Itt most komoly érdekek ütköznek, kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.
Valamikor csak verték, igazad van. Ma már le is lövik őket, mégha gyerek is az illető. Magyarországi rasszizmusról, faji kirekesztésről beszélnek, holott itt egy zsidó az ortodox viseletben nyugodtan sétálhat a belvárosban, egy néger nyugodtan szórakozhat bárhol, egy cigány (bocsánat, roma) feljelentheti a rendőrt, mert az meg merte állítani igazoltatás céljából, a legkisebb kisebbségnek is van saját sajtója.
Én úgy gondolom, csak az vonhat bárki mást felelősségre, aki maga is makulátlan. Ez az USA-ról pont nem mondható el...
:ayfkm:
 #136026  Szerző: djlacee

Szerintem töröljük a politika topikot megint, és soha, semmilyen körülmények között ne állítsuk vissza vagy hozzuk létre újra.
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 517