RADIOSITE Fórum

• Politika

#136045  Szerző: Glenn

kukac írta:ha annak erzed magad akkor te troll!
Nem érzem annak magam, igaz. Nem süllyedek a te (állati) szintedre...
Egyébként te tökéletes példája vagy a liberális trolloknak (van belőlük itt még rajtad kívül jó pár). Ha már nincs érved, nem tudsz értelmes módon reagálni/válaszolni, akkor jön a személyeskedés és sértegetés. Engem nem zavar, elvagyok itt veled, ha kell, mint az imént is, lemegyek a szintedre, de szerintem elég sokan olvassák már ezt. Főleg, hogy propagálom nyár óta, persze nem a médiás érdeklődésűek között. Tehát valóban hülyét csinálsz itt magadból, de tudom, te ezt élvezed.
Most te jössz, te troll. :fuckyou:
 #136044  Szerző: kukac

@Pasa: "Ki az a pityuka? Van papagájod? Te troll."
- ha annak erzed magad akkor te troll! :troll:
 #136043  Szerző: Glenn

kukac írta:csak szeretned, pityukam
Ki az a pityuka? Van papagájod? Te troll.
:troll:
 #136042  Szerző: kukac

@Pasa: "Na mi van? Besokalltál? Te troll. "
- csak szeretned, pityukam :D
 #136041  Szerző: kukac

@Pasa: "Végülis érthető, ez tartja életben ezt a fórumot. Akkor most a kukactroll jóvoltából újraindult a szappanopera. Jó szórakozást!"
- te kezdted pasatroll, en csak leallok veled vitatkozni, mert hajlamos vagyok ra, benne van az alairasomban :D
 #136040  Szerző: Glenn

kukac írta:bagoly mondja verebnek! :)
Na mi van? Besokalltál? Te troll. :hehe:
 #136039  Szerző: kukac

@Pasa: "De hát ha egyszer rajtad röhög mindenki? Saját néven villogtatod itt (is) a sötétségedet. Aki meg nem röhög rajtad, az sajnál. Te troll."
- bagoly mondja verebnek! :)
 #136038  Szerző: Glenn

admin írta:az én álláspontom az, hogy akkor ugyanez a hacacáré az összes többi témába kerül. egyáltalán nem jó ötlet és én, mint diktátor, nem engedélyezem.
Végülis érthető, ez tartja életben ezt a fórumot. Akkor most a kukactroll jóvoltából újraindult a szappanopera. Jó szórakozást! :D
 #136037  Szerző: Glenn

kukac írta: te azok kozul vagy akik nem veszik eszre amikor mar rajtuk rohog mindenki, sajat nev alatt tolod fullba a retardot - a te dolgod - az enyem pedig hogy kirohogjelek! :D
De hát ha egyszer rajtad röhög mindenki? Saját néven villogtatod itt (is) a sötétségedet. Aki meg nem röhög rajtad, az sajnál. Te troll. :hehe:
 #136036  Szerző: markfelt

Pasa írta:
djlacee írta:Szerintem töröljük a politika topikot megint, és soha, semmilyen körülmények között ne állítsuk vissza vagy hozzuk létre újra.
Ezzel maradéktalanul egyetértek és támogatom. Na, erre mit válaszol a többség?
:shock:
az én álláspontom az, hogy akkor ugyanez a hacacáré az összes többi témába kerül. egyáltalán nem jó ötlet és én, mint diktátor, nem engedélyezem.
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 517