RADIOSITE Fórum

• Politika

#136088  Szerző: djlacee

Jó mindegy, felsőbb utasításra nem csinálok semmit, marcangoljátok csak tovább egymást

Kép
 #136087  Szerző: kukac

@Pasa: "Ööö, igazad van. Akkor kárpótollak valamivel (korrupció! )."
- tenyleg fideszes...
 #136086  Szerző: kukac

@Pasa: "Hát igen, reménytelen vagy, janitroll. Írsz, írsz, írsz (elég sz@rul), hiába kérnek meg rá, hogy fejezd be. Szánalmas vagy, egy ép érved sincs, csak sértegetsz.
Ja, és rettegsz, hogy tényleg megszűnik a játszótered."
- te sertegetsz, ferditesz, szemelyeskedsz. Teged is megkertek nem csak engem, ne add itt elo az artatlan baranykat, mert te vagy az aki elkezdte gyalazni a vele egyet nem erto tarsasagot.
 #136085  Szerző: Glenn

djlacee írta:Engem tilt ki
Ööö, igazad van. Akkor kárpótollak valamivel (korrupció! :shock: ).
 #136084  Szerző: kukac

@djlacee: "Amúgy kukac, te vagy a provokátor, akármit is mondasz. Pasa csak simán fideszes, de te provokálsz."
- ez nem igaz, en csak reagalok, nagy kulonbseg!
 #136083  Szerző: Glenn

Hát igen, reménytelen vagy, janitroll. Írsz, írsz, írsz (elég sz@rul), hiába kérnek meg rá, hogy fejezd be. Szánalmas vagy, egy ép érved sincs, csak sértegetsz.
Ja, és rettegsz, hogy tényleg megszűnik a játszótered.
:troll:
 #136082  Szerző: djlacee

Amúgy kukac, te vagy a provokátor, akármit is mondasz. Pasa csak simán fideszes, de te provokálsz.
 #136081  Szerző: kukac

@Pasa: a "modi" teged is megkert valamire, te magyarnyelv tudora! :)
Bezzeg azt nem veszed magadra!...
 #136080  Szerző: kukac

@Pasa: "Hehehe, fűcsomó legyek, ha nem tudtam volna, hogy nem bírod ki.
Modi megkért valamire téged, de te se látsz, se hallasz a gyűlölettől. Lassíts kicsit, akármilyen depi is vagy, és most tényleg ne válaszolj..."
- lathatoan te vagy az aki gerjeszti ezt az egeszet, az a celod hogy toroljek a topicot mert kinos neked hogy szembesitve lettel a sok hulyeseggel amit osszehordtal. Szanalmas probalkozas! :)
 #136079  Szerző: djlacee

Pasa írta:
djlacee írta:Látom, esélyem sincs. Esetleg megkockáztassak egy admin általi kitiltást, és lezárjam a topikot? hmm
Igen, igen, igen, én vállalom! Tegyél így, légyszi! :yes:
Engem tilt ki
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 517