RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13693  Szerző: Obladioblada

operator írta:és lenne egy szabad frekvencia :D
Nem egy lenne, hanem három, bár miskolciként engem sem nagyon érdekel a másik kettő.
Andrew5 írta:de ígérem a miskolciaknak hogy lesz valóban HELYI és jó rádiójuk, csak isten malmai lassan őrőlnek és ugyebár ez egy pappírtologatós nagy állam.... Illetve az állam kicsi csak a pappírtologatás nagy... :D
Szavadon fogunk. Bár (meg ne haragudj) én szeretem a Jazzt, és egészen jó (nem rossz) a Jazz fm is, de most ide nem az kell. Na meg errefelé el is lett cseszve rendesen az Express 10 órás Jazzexpress-ével, mert az közszolgálat, és nyomják, ha kell, ha nem válogatás nélkül, ömlesztve, koncepciótlanul.
 #13691  Szerző: Andrew5

Hát igen amig kalózkodik a gold fm addig ugye még teritékre sem kerül hogy milesz a frekikkel..... Sajnos ez van és ha még fél évig teritéken lesz akkor addig sem lesz semmi.... De ígérem a miskolciaknak hogy lesz valóban HELYI és jó rádiójuk, csak isten malmai lassan őrőlnek és ugyebár ez egy pappírtologatós nagy állam.... Illetve az állam kicsi csak a pappírtologatás nagy... :D
 #13690  Szerző: operator

Ezt nem értem...Az NHH kivan most akadva azért mert ezek a ***** megint elkezdtek sugározni azután hogy kikapcsolták az adókat. Nem értem hogy miért nem viszik már el végre azokat az adóberendezéseket...
talán ha elvitték volna akkor most nem kellene további intézkedéseket végrehajtani. (és lenne egy szabad frekvencia :D )
 #13660  Szerző: Pasa

Attis írta:Szerdáig nem leszek fórum-, internet-közelben
Köszi, ezt sokan értékeljük! :D
 #13656  Szerző: Attis

Szerdáig nem leszek fórum-, internet-közelben. Remélem addig megoldás lesz... Bár nem hiszem.. Ha már az NHH-t fel lehet jelenteni. :lol:
 #13654  Szerző: Attis

zenefalo írta:Fura,nálam működik mindhárom Gold streamje :geek:
Nálam is megy. A nyíregyházi néha bufferel, a többi szól. De iszonyat halkan.
 #13651  Szerző: zenefalo

Fura,nálam működik mindhárom Gold streamje :geek:
 #13648  Szerző: LuciFerko

akkor streamelje már valaki:P
 #13630  Szerző: Obladioblada

Andrew5 írta:valami gáz van a goldéknál mert egyik rádióját sem lehet neten hallgatni mindegyik bufferel állandóan...

de éterben sajna szól...
Csak levették az online-t, hogy a hatóság ne hallgasson bele Pestről, és senki más se máshonnan. Az ötlet nem új. Az Express is ezt csinálja, mióta várják a helyszíni egy hetes adásrögzítést.
 #13620  Szerző: Andrew5

valami gáz van a goldéknál mert egyik rádióját sem lehet neten hallgatni mindegyik bufferel állandóan...

de éterben sajna szól...
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 222