RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#137049  Szerző: kukac

Snake írta:sokkal jobb mint a volt pesti. ez hallgatható.
Szerintem pedig nem. :) a kozponti legalabb tudta hogy mit csinal, ki a celcsoport, annak mi az igenye, ehhez kepes volt egy formatot kialakitani, azt karbantartani. Ennek semmi koze a pestihez, nem tudni kihez szol, hallhatoan ok sem tudjak csak probalkoznak. Ez a "hirszolgaltatas" egyszeruen dobbenetes! En ilyen meg nem hallottam. A zenek atlagosan jok, napi slager (classfm irany - csak akkor inkabb a classfm mint ez), de van egy csomo dal ami nem illik kozejuk, ismeretlenek, monoton, kozhelyes, sablonos - tipikusan falusi diszkos-vonal.
 #137042  Szerző: djlacee

Egyébként úgy az egész rádióból hiányzik az a klasszikus Rádió1-es dinamizmus...
 #137039  Szerző: Richmonde

kukac írta:
djlacee írta:Így, hogy végre bele tudtam hallgatni, elmondhatom:

- zeneileg király
- arculatilag király (bár mintha nem lennének mindig túl jól használva az arculati elemek)
- a délutáni műsorvezető borzalmas
- a hírszolgáltatás rettenetes

(- Discoshit óráinak utolsó dalát miért kell mindig lehúzni, hogy aztán lemenjen 2 perc időhúzó?)
Az arcualat gyakorlatilag nem valtozott a halozat ota, raadasul ugyanazokat a musicpromokat hallani, dj antoine powerintro, stbstb. Ha ez kiraly akkor milyen az ami valoban korszeru? Zeneileg sem erzem azt a nagy arculatisagot amit te, foleg karacsonykor elesedett ki, de most is vannak olyan dalok amik kilognak (fokent az a sok ismeretlen korhintas es lakossagi fos). A tobbivel egyetertek.
A diszkositt gondolom azert keszul olyan blokkhosszal, mert hagynak helyet a reklamnak, hirblokknak, stb. (nem tudom hogy az ozon hogy adja).
Az Ozone "miatt" lett "metélve" a Shit. Kicsit rövidebbre vannak vágva az órák, gondolom a hírek miatt.
 #137037  Szerző: kukac

djlacee írta:Így, hogy végre bele tudtam hallgatni, elmondhatom:

- zeneileg király
- arculatilag király (bár mintha nem lennének mindig túl jól használva az arculati elemek)

(- Discoshit óráinak utolsó dalát miért kell mindig lehúzni, hogy aztán lemenjen 2 perc időhúzó?)
Az arcualat gyakorlatilag nem valtozott a halozat ota, raadasul ugyanazokat a musicpromokat hallani, dj antoine powerintro, stbstb. Ha ez kiraly akkor milyen az ami valoban korszeru? Zeneileg sem erzem azt a nagy arculatisagot amit te, foleg karacsonykor elesedett ki, de most is vannak olyan dalok amik kilognak (fokent az a sok ismeretlen korhintas es lakossagi fos). A tobbivel egyetertek.
A diszkositt gondolom azert keszul olyan blokkhosszal, mert hagynak helyet a reklamnak, hirblokknak, stb. (nem tudom hogy az ozon hogy adja).
 #137035  Szerző: djlacee

Így, hogy végre bele tudtam hallgatni, elmondhatom:

- zeneileg király

#136953  Szerző: dkemeny77

A kibeszéldébe is kiírtam de azért....

Mától már a Békéscsabai, és az Orosi Rádió1 is
szól Online!
Mégpedig itt a csabait: http://koroshircentrum.hu:8000/radio1bcs.mp3
A másikon az orosházit: http://koroshircentrum.hu:8000/radio1oh.mp3
Ugyan ez alatt a Domain alatt pedig a Mega Rádio
online adása is elérhető!
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34