RatFM írta:Amúgy az előző autórádió is ugyanezt csinálta.(mindkettő ugyanolyan gyári)Kovi02 írta:Tegnap kaptam egy új autórádiót(sajnos noname márka),és lenne vele egy problémám.Szerintem ezzel: "noname márka" mindenre magyarázatot adtál.
Ha horvát adókat hallgatok(esetemben Radio Osijek és Slavonski Radio,HR-1-2-3 nál nincs ilyen probléma),akkor szinte percenként átugrik a rádió egy másik adóra(de azonnal visszavált,így sajnos nem tudom megnézni melyik adóra áll át,csak kb. 1 másodpercig egy másik adó hallható).Ritkábban előfordul ugyanez a Petőfivel is. Ha az AF-et kikapcsolom,akkor a probléma megszűnik. Mi lehet a gond? (amúgy bármilyen térerőnél átvált)
Hagyd kikapcsolva az Alternativ Frekvenciát és használd amíg működik.
Mellesleg a gagyi alkatrészek a gagyi beállítások és még bármi más is okozhatja ezt.
Ill. lenne még egy érdekesség,a 100,6 YU-ECO nál már hónapok óta nincsen RDS,levették a kódert(és 250khz-s löketet kapott az adó),de az autórádió lehozza az RTS_BG_1 PS-t,ami a szerb állami rádió 1-es programjáé,tehát D2FF PI-t kellett lehoznia. Ez hogy/mitől lehet?-az adó nem sugároz RDS-t,SDR-en és RDS-SPY-al is néztem-.
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)