RADIOSITE Fórum

• Politika

#137596  Szerző: szemilan

Te mondtad. ;)
Pasa írta:Sajnos sok hülye van, akinek fogalma sincs, mi történik körülötte. "Putyin nyet (magyarul :shock: ), Paks 2, kösz nem", meg hasonló butaságok. Kíváncsi lennék azért, hogy ezek az észlények mi a fenét csinálnának, amikor nem lenne gáz és villany...
Szerencsére ezt nem fogjuk megtudni, de ezt is saját sikerként fogják majd hangoztatni.
Egyébként meg azorbán: 1. hazaáruló, mert az egykori megszállókkal szövetkezik, 2. hazug, mert a jelenlegi szövetségest (EU + USA) hátbatámadja, 3. maffiózó, mert atom- és gázbizniszt csinál saját zsebre a mi pénzünkből, 4. diktátor, mert nem kérdezett meg senkit sem erről (pl. Józsit meg Ica nénit a sarkiból, merőktuggyák).
UGYE?
:troll:
szemilan írta:Nem tudom mit akar a Jobbik, de már kezd nekem is elegem lenni ebből. De sajnos a sok birka őket fogja választani.
http://index.hu/velemeny/2015/02/17/eze ... _a_jobbik/
Nem vagyok jobbikos, na de az indexet meg inkább hagyjuk... :x
 #137592  Szerző: Glenn

Ki nem szarja le, hogy kit oszt meg Putyin? A libsik elintézték, hogy tőlük függjünk energetikai téren. Most lavírozni kell, hogy legyen itthon energia. Ezt teszi Orbán. Nem haverság, hanem üzlet. És ki nem szarja le az EU-t?
:shock:
 #137591  Szerző: markfelt

olyan megosztó ez a putyin, hogy még engem is megoszt. a jó gazdasági kapcsolat fontos, de ellenforradalmi emlékművet koszorúz? és akkor nyalogatjuk a rektumát?

WHAAAAT?!
 #137590  Szerző: markfelt

Pasa írta:Különben miért is birka, aki mást választ? :shock:
mindenki birka, biztosan feltűnt már.
 #137589  Szerző: Glenn

Különben miért is birka, aki mást választ? :shock:
 #137587  Szerző: Glenn

Sajnos sok hülye van, akinek fogalma sincs, mi történik körülötte. "Putyin nyet (magyarul :shock: ), Paks 2, kösz nem", meg hasonló butaságok. Kíváncsi lennék azért, hogy ezek az észlények mi a fenét csinálnának, amikor nem lenne gáz és villany...
Szerencsére ezt nem fogjuk megtudni, de ezt is saját sikerként fogják majd hangoztatni.
Egyébként meg azorbán: 1. hazaáruló, mert az egykori megszállókkal szövetkezik, 2. hazug, mert a jelenlegi szövetségest (EU + USA) hátbatámadja, 3. maffiózó, mert atom- és gázbizniszt csinál saját zsebre a mi pénzünkből, 4. diktátor, mert nem kérdezett meg senkit sem erről (pl. Józsit meg Ica nénit a sarkiból, merőktuggyák).
UGYE?
:troll:
szemilan írta:Nem tudom mit akar a Jobbik, de már kezd nekem is elegem lenni ebből. De sajnos a sok birka őket fogja választani.
Nem vagyok jobbikos, na de az indexet meg inkább hagyjuk... :x
 #137586  Szerző: szemilan

Nem tudom mit akar a Jobbik, de már kezd nekem is elegem lenni ebből. De sajnos a sok birka őket fogja választani.

#137572  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:engem is basz amúgy, ha valaki nem ír helyesen, bár van, ami elnézhető (én meg nem írok nagybetűket). ez mégsem sajtó, hanem egy fórum. de aztán a mai hírportálok a korrektorokon spórolva olyan felületes szövegeket is lehoznak, hogy néha döbbenek. sokszor úgy tűnik, egyszer sem olvassák át az irományt. origo, index, stb.
Szerintem a nagybetű hiánya is zavaró, mert miből tartana használni és mert - helytelen. Ragozni viszont magyarul kell még egy fórumon is.
A helyesírás elhanyagolása hírportálok részéről meg egyenesen "merénylet" a magyar nyelv ellen, mivel egy idő után az olvasók természetesnek véve ugyanígy használják majd.
jaja.

a nagybetű hiánya meg sajnálom, hogy zavar. őszintén. :)
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 517