Biztos a NO COMMENT rovatbvan volt
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
djlacee írta:Ott vannak a képek, hogy volt élő közvetítésÉn végignéztem a közvetítést, közben időnként kapcsolgattam. M1, Hír TV, ATV adta, Euronews nem. Az lehet, hogy pár percig mutatták, vagy a végét adták, akkor azt nem láttam, de az egészet tuti, hogy nem közvetítették.
hd írta:Volt élő közvetítés, perceken keresztül. Vagy bekattantam, és hallucinálok...Szerintem az utóbbi, mert nem volt.
admin írta:európafanatikust. te nem európában vagy? vagy nem szereted?Politikailag nem szeretem, de földrajzilag igen. Sajnos a gyarmatosítókat az utóbbi opció nem érdekli.
admin írta:az antarktiszon jól érezném magam, ott kevés az ember. és ugye a hülye emberek száma egyenesen arányos az emberek összlétszámával, szóval hülye ember meg alig van ott!Ennyit rólad. Nem rontanád túlzottan a statisztikát ott...
Pasa írta:Az aztán meg végképp ne zavarjon senki európafanatikust, hogy a sajtótájékoztató elött egy órán keresztül a jobb alsó sarokban nézhettük az üres termet a két állami zászlóval. Igaz, szép kép volt, de a tájékoztató előtt miért kellett eltüntetni? Illetve miért nem jött az élő kép? Na???európafanatikust. te nem európában vagy? vagy nem szereted?
![]()
![]()
Pasa írta:Volt élő közvetítés, perceken keresztül. Vagy bekattantam, és hallucinálok...hd írta:Ezt hol lőtted?Pasa írta:Na, kérem szépen, ez egy szar! Nem fontos Európában egy Putyin - Orbán sajtótájékoztató? Fontosabb az afrikai éhezés? Ezt a szutyok csatornát ki kell venni a kínálatból, mert nincs értelme. Nulla.Te miről beszélsz?![]()
NEM VOLT ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A EURONEWS-ON!!!
Kínos nekik. Ennyi.
hd írta:Ezt hol lőtted?Pasa írta:Na, kérem szépen, ez egy szar! Nem fontos Európában egy Putyin - Orbán sajtótájékoztató? Fontosabb az afrikai éhezés? Ezt a szutyok csatornát ki kell venni a kínálatból, mert nincs értelme. Nulla.Te miről beszélsz?![]()
Pasa írta:Na, kérem szépen, ez egy szar! Nem fontos Európában egy Putyin - Orbán sajtótájékoztató? Fontosabb az afrikai éhezés? Ezt a szutyok csatornát ki kell venni a kínálatból, mert nincs értelme. Nulla.Te miről beszélsz?