RADIOSITE Fórum

• Politika

#138158  Szerző: markfelt

nem tudom, hol volt a trafik, de pesten rengetegen vennének cigit éjfél után. meg piát.
 #138157  Szerző: szemilan

Most azt köszöni meg, hogy kinyithat vasárnap is, vagy azt, hogy pár órára be kell zárnia? Eddig egy héten 7X24 (168) órában nyitva volt, most pedig 148 órában.
De most komolyan.... van olyan ember, aki éjfél és hajnali hat között dohányt vásárolna a körzetükben? Mert szerintem igen csak elenyésző lehetett ebben az időszakban a forgalom. Ráadásul Ő panaszkodik, mikor rögzített árrés mellet értékesít, gyakorlatilag nagyobb konkurencia nélkül.

Ez van, amikor pofázik a "soha nem jó semmi sem" típusú ember.

http://www.hir24.hu/belfold/2015/03/17/ ... rafikosat/
 #138153  Szerző: markfelt

societas (mszp ifjúsági szervezete) új kampánya: "a pláza az én templomom"

kurva anyátokat? (igen)
 #138152  Szerző: markfelt

a mintaország románia!

szinte minden héten van valami hír arról, hogy korrupt politikusokat, kormánytagokat, és egyéb prominenseket sittelnek le, az előző és a mostani kormányzati érából is.

lájk.
 #138147  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:biztos igazuk van, az most mindegy, viszont _én_ semmi különbséget nem látok ezek között a prolik között és a 2010 előtti mszp-s igen-igen-ező prolik között. ugyanaz a fizimiska, vehemencia, és bunkóság. semmi konzervatív-polgári-keresztény mértékletesség és kifinomultság.
Te is tudod, hogy felfokozott idegi állapotban az egyszerű ember nem igazán képernyőkompatibilis, pártállástól függetlenül. Én a lényegről beszéltem, hogy ti. ki az, aki felháborodik, mi miatt háborodik fel és mikor. ;)
na jó, igaz, végül is én is akkor prolizok, ha idegállapotba' vagyok. :D
 #138143  Szerző: Glenn

admin írta:biztos igazuk van, az most mindegy, viszont _én_ semmi különbséget nem látok ezek között a prolik között és a 2010 előtti mszp-s igen-igen-ező prolik között. ugyanaz a fizimiska, vehemencia, és bunkóság. semmi konzervatív-polgári-keresztény mértékletesség és kifinomultság.
Te is tudod, hogy felfokozott idegi állapotban az egyszerű ember nem igazán képernyőkompatibilis, pártállástól függetlenül. Én a lényegről beszéltem, hogy ti. ki az, aki felháborodik, mi miatt háborodik fel és mikor. ;)
 #138132  Szerző: markfelt

Pasa írta:Igazuk van a nyilatkozóknak. Sajnos a külföldi közvélemény totálisan félre van tájékoztatva, mert éppen ilyen helyekre kellene a külföldi tudósítóknak elmenni és az utca emberét kérdezni. Ezzel szemben a magyar liberális sajtót idézgetik, kvázi félretájékoztatják a közönségüket.
A tüntetőkkel meg az a baj, hogy - mint ezt már itt többször leírtuk - azt sem tudják, ki ellen, mi ellen, vagy egyáltalán mi miatt tüntetnek. Akinek közülük egyáltalán véleménye van, az csak annyi, hogy "orbántakaroggy" meg "mocskosfidesz". És bizony egy ország nem egy emberé vagy felekezeté, és ezeknek a tüntetőknek épp ez a bajuk (ti. hogy nem az övéké meg a főnöküké, pedig de jó lenne...).
:megusta:
biztos igazuk van, az most mindegy, viszont _én_ semmi különbséget nem látok ezek között a prolik között és a 2010 előtti mszp-s igen-igen-ező prolik között. ugyanaz a fizimiska, vehemencia, és bunkóság. semmi konzervatív-polgári-keresztény mértékletesség és kifinomultság.
 #138122  Szerző: Glenn

Igazuk van a nyilatkozóknak. Sajnos a külföldi közvélemény totálisan félre van tájékoztatva, mert éppen ilyen helyekre kellene a külföldi tudósítóknak elmenni és az utca emberét kérdezni. Ezzel szemben a magyar liberális sajtót idézgetik, kvázi félretájékoztatják a közönségüket.
A tüntetőkkel meg az a baj, hogy - mint ezt már itt többször leírtuk - azt sem tudják, ki ellen, mi ellen, vagy egyáltalán mi miatt tüntetnek. Akinek közülük egyáltalán véleménye van, az csak annyi, hogy "orbántakaroggy" meg "mocskosfidesz". És bizony egy ország nem egy emberé vagy felekezeté, és ezeknek a tüntetőknek épp ez a bajuk (ti. hogy nem az övéké meg a főnöküké, pedig de jó lenne...).
:megusta:
 #138107  Szerző: szemilan

admin írta:meggondoltam magam, mégiscsak kéne!
http://youtu.be/1C7DmHdpXa4

sírva röhögök, ebben a videóban minden benne van, nagyon szórakoztató
A legvisszataszítóbb kinézetű, "gonoszvigyoros mindentudók" nyilatkoznak.

Sajnálatos, de Magyarországon ilyen a hozzáállása nem egy embernek a dolgokhoz. Imádom ezt a "mi nem bántjuk őket, hozzájuk se szólunk" hozzáállást. (nyilvánvaló, hogy nem értik a másikat meg, sőt nem is akarják)

Csókolom mama papa!!! Egy ország mindenkié, aki benne lakik, vagy sajátjának gondolja, és nem egy párté, de főleg nem egy emberé. Szóval, ha valaki ellenzi a történéseket, tüntet, az nem véletlenül és jókedvében teszi.
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 517