Wolfman írta:Most már az összes többitől üt eladmin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.Már egy ideje nem.
a logo sajnos még elüt.
Wolfman írta:Most már az összes többitől üt eladmin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.Már egy ideje nem.
a logo sajnos még elüt.
admin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.Már egy ideje nem.
a logo sajnos még elüt.
egon2 írta:Mivel nincs külön M 3 csatorna topik,igy itt teszem fel a kérdésemet.Ezek valóban nem lennének rosszak, de szerintem bármi jó lenne, ami igazi archív műsor. Nem ilyen Helene szemei, meg Pampák királya sorozatokkal kéne teletömni. A klinika is egy év alatt már másodszor megy, ráadásul ugyanabban az idősávban. Szombatonként a 10 éves Szuperbuli ismétlések. Ezek azért annyira nem retro műsorok.
Milyen müsorokat,régi sorozatokat néznétek újra az M3 retro csatornán?
Mikor ,indult a csatorna,valahol azt olvastam,hogy 20 évnyi archivumuk van.Bár az utóbbi időben sok az ismétlés,pl.Szomszédokat 1 év alatt másodszor kezdik el ismételni,én inkább most a Familia KFT- ismétlését tűztem volna műsorra,és majd utána jöhetett volna a Szomszédok.
Szívesen nézném ezeket a műsorokat újra a retro csatornán,már ha meg van az archívumukban.:Szerencsekerék,Mindent vagy semmit,Van benne valami,Zsákbamacska,Delta,Bongó,Friderikusz show.
admin írta:http://napivizio.reblog.hu/best-of-m1-idojaras-jelentesMinden elismerésem